23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

„Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem” – Takarítónak állt Bakács Tibor, nagyon büszke a munkájára

Dátum:

Megosztás:

Bakács Tibor volt Kadarkai Endre Világtalálkozó című interjúműsorának legújabb vendége, ahol az újságíró nyíltan beszélt jelenlegi életéről, és több színésznek, celebnek, köztük Stohl Andrásnak és Bochkor Gábornak is beszólt.

Bakács Tibor 2011 februárjában a budakeszi Tescoból próbált meg ellopni egy rúd téliszalámit (és – ahogy az a később kiszivárgott videofelvételekből kiderült – egyéb élelmiszereket), de tetten érték. Nyilatkozatában azt mondta, azért lopott, mert éhes volt és nem volt pénze ennivalóra. A lopás miatt a Klubrádió felfüggesztette az általa vezetett műsort, Bakács pedig ezek után szép lassan teljesen kivonult a médiából, 2016-os botránya óta keveset hallani róla, mint kiderült, ez teljesen tudatos a részéről.

„Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem” – hangzott el az interjú első percében a megdöbbentő mondat. Bakács elmondása szerint a kétezres évek közepén elkezdett „celebesedni” saját szavaival élve egy Bochkor Gábor szintű fazon kezdett lenni, aki mindig igazat mond, ezt pedig mindképp szerette volna elkerülni. „Felszínesek, műveletlenek, nincs tempóérzékük, a média mesterségesen tartja fönn őket” – folytatta a jellemzést.

Kadarkai Endre az interjú során természetesen felhozta az évekkel ezelőtt történt szalámilopást is, erre Bakács mindössze annyit mondott, szerinte másnak sokkal többet is megbocsátottak már. „Érted, egy Stohl Buci. Hát a Stohl Buci szénné tolhatja a fejét, akkor se probléma, nem úgy, mint én, aki – nagyon fontos – egy 4500 forint értékű lopásról van szó. A bűn persze akkor is bűn, (…) de azért azt észreveszem, hogy a celebeknek azért könnyebb” – folytatta.

Bakács teljesen nyíltan és őszintén beszélt arról is, hogy újságírói pályafutása után takarítónak állt. ” (…) takarítok igen. Kérlek szépen, munkásszállásokon, kórházban. Nagyon érdekes, ha a társadalmat nézem, van egy-két értelmesebb, érzékenyebb ember, aki elfogadja tőlem, hogy takarító vagyok, ezeket végtelenül tisztelem, de általában lenéznek”hozzátette, szerinte általánosságban lenézik a munkát ma Magyarországon.

Nem volt könnyű ezt a döntést meghoznia, elárulta, sírt, amikor végleg elhatározta, hogy ezt fogja csinálni, sokáig úgy érezte, nem lesz rá képes. „A Szimplában kezdtem el takarítani, és olyan szintű volt a mocsok, hogy azt gondoltam, nem fog menni. De aztán mielőtt bezárt volna a Szimpla a COVID-járvány miatt, kijött az APEH-ellenőrzés és hibát nem találtak” – erre, mint mondta, kifejezetten büszke, kevés takarító végez ilyen alapos munkát.

„Nem tudod elképzelni, hogy micsoda öntudatot ad, hogy hatvan évesen takarítani tudok. A Magyar Narancs kollegáim, meg mindenki, nem tudják utánam csinálni, csak az arcuk nagy” – hozzátette, sokan azt gondolják, hogy most lent van, de ő úgy érzi, az egója most került csak igazán helyre.

Az interjú további részéből kiderül, miért büszke arra, hogy eddig az összes munkahelyéről kirúgták, és az is, hogy hogyan vélekedik a halálról. A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Weber Zsolt

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...