3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Amikor a halálos beteg feleség megkérdezi férjét, miért van az életében másik nő, olyan választ kap, amire sosem számított

Dátum:

Megosztás:

Az interneten lehetünk rá az alábbi beszámolóra, és nagyon megrázónak, elgondolkodtatónak találtuk azt, és ezért megosztjuk Veletek.

Egy harmincas, daganatos betegséggel diagnosztizált nőről van szó, aki anonim maradt, de nevezzük most, kizárólag a történet kedvéért Juditnak (természetesen nem ismerjük az igazi nevét).

A nő folyamatosan kemoterápiára jár, a legnagyobb fájdalmat azonban mégsem ez jelenti számára, hanem a férje viselkedése. Már több mint egy évtizede élnek kapcsolatban, és ennek az időnek a nagyját már házasként élték le együtt.

A nőt öt hónappal ezelőtt diagnosztizálták mellrákkal, és akkor a testvéréhez költözött, hogy az ápolja. Leírja, hogy rendkívül kevés szimpátiát és törődést kapott a férjétől, amikor pedig egy nap visszament a közös házba, és míg a férj aludt, képtelen volt ellenállni a helyzet adta lehetőségnek, és belenézett a telefonjába.

Ekkor egyértelművé vált számára, hogy a férjének van valakije.

Másnap egyenesen rákérdezett a dologra, a férfi pedig nem kertelt. Csupán ennyivel elintézte a dolgot: “Nekem is vannak szükségleteim”.

Azonban van itt még más is: a férfiből az is kibukott, hogy miért nem gondoskodik beteg feleségéről: “Én sem kértem, hogy maradj és gondoskodj rólam, neked sem kellene ezt elvárnod tőlem”

A nő ehhez magyarázatot is fűz, a férfi itt arra utalhatott, hogy amikor a férj motor balesetet szenvedett, a felesége heteken- hónapokon keresztül egész napját az ápolásának szentelte.

A feleség ezután visszament a testvéréhez. És úgy érezte, hogy a betegség végre felnyitotta a szemét a házasságáról: hogy nem ez, amire szüksége van. Most megpróbálja megkeresni a válaszokat, és kijavítani mindent, amit elrontott, abban a reményben, hátha ez segít meggyógyulnia…

Jó egészséget és mielőbbi gyógyulást kívánunk a feleségnek! Neked mi a véleményed?

Forrás, fotó: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...