13.6 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Amíg Zelenszkij felesége kapott meghívót a királynő temetése előtti fogadásra, addig Harry és Meghan nem..

Dátum:

Megosztás:

Porba tiporták Meghan Markle és Harry herceg becsületét – Mit szólna ehhez II. Erzsébet?

Egyes források szerint a hercegi pár nem hivatalos a királynő temetése előtti fogadásra. A búcsúzót III. Károly király és Kamilla királyné szervezi, de úgy tűnik, hogy Meghan és Harry nem kapott meghívót.

 

A feltételezések szerint Harry herceg és felesége, Meghan Markle is meghívást kapott a fogadásra. A palota tisztviselői azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy ezen az alkalmon csak az aktív királyi családtagok vegyenek részt, így házaspár nem valószínű, hogy ott lesz.

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, Emmanuel Macron francia elnök és Olena Zelenska, az ukrán first lady is azok között lesznek a fogadáson. Magyarországról pedig Novák Katalin teszi majd tiszteletét a temetésen. Valószínű, hogy ez a háború utáni korszak egyik legnagyobb államfői összejövetele lehet.

A Harry és Meghan meghívása miatti feszültség néhány nappal azután támadt, hogy bejelentették, gyermekeik nem kaphatják meg az “Ő Királyi Fensége” címet.

Kérdéses volt az is, hogy Harry viselheti-e katonai egyenruháját II. Erzsébet virrasztásán.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Nevetséges helyzet volt, tekintve, hogy Sussex hercege szolgálta a hazáját, és a fegyveres erők nagyra becsült tagjának számít, azáltal is, amit a veteránokért tett. Fontos, hogy a királynő unokái megbecsülve érezzék magukat, miközben együtt gyászolják szeretett nagymamájukat.”

Harry annak ellenére, hogy egykor katonatiszt volt, polgári ruhában jelent meg a hivatalos eseményeken. Például akkor is, amikor a néhai királynő koporsója mögött vonult. A hét elején azonban a palota tisztviselői meggondolták magukat, így a herceg mostantól viselhet katonai egyenruhát.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Berki Mazsi: “A tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket” – videó

Kimondta Berki Krisztián özvegye. A hétvégén indul a TV2 Dancing with the Stars című show-ja. A celebvilág történéseit követők...

Melyik csapatnak van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje a 2022-es világbajnokságot a fogadási oldalak szerint?

A 2022-es világbajnokság idén Katar által kerül megrendezésre, mely a helyi szélsőséges időjárás miatt idén télen, november 20-án...

Tömeges elbocsátás: a rezsiárak emelkedése miatt 110 ember vesztette el a munkáját Miskolcon – videó

Az elszállt energiaárak újabb elbocsátási hullámot okoztak Miskolcon. A város próbál segíteni a munkájukat elvesztő embereken. Annak ellenére, hogy...