5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekKülföldAmerikai elnökválasztás 2020: megszületett a végeredmény!

Amerikai elnökválasztás 2020: megszületett a végeredmény!

Joe Biden demokrata jelölt megnyerte a 2020-as amerikai elnökválasztást, összesen 306 elektort húzott be, miután véglegessé váltak az eredmények.

Georgiában Biden nyert 14 ezer szavazattal, Észak-Karolinában megtartotta előnyét Trump, de az elektori kollégiumban így is csak 232 szavazatot gyűjtött.

Közben Trump még mindig nem ismerte el a vereséget, és akadályokat gördít a sima átmenet útjába.

Donald Trump biztosan indulni fog a 2024-es elnökválasztáson, ha nem tudja most bírósági eljárásokkal megfordítani a választási eredményeket – véli a szakértő.

portfolio nyomán,

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work