15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Ambrus Attila sérelmezte, hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak

Dátum:

Megosztás:

Zajlik az élet a Farm VIP háza táján, a legtöbbször Ambrus Attilától (53) hangos a kikelet.

Nem csoda, nehezen ért szót azokkal, akik szerinte még csak a frizsiderben láttak tyúkot, miközben magát egy kétkezi munkából élő, falusi embernek tartja.

Az ellentétek hamar kiütköztek, például a jócskán a kakasok után ébredő Kerényi Miklós Mátéval (37) szapulták egymást az első reggelen, de a többiekkel sem finomkodott. Hamar kiderült, nem finomkodik, ha véleményt kell mondani.

– Egyet fogadtam meg a családom előtt: nem esek ki az első héten, mert annál kellemetlenebb nincs – mondta a Viszkis. – Vannak persze, olyanok, mint Vili, aki focistaként világéletében hozzá volt szokva ahhoz, hogy folyamatosan laposra verték a pályán, persze, sosem volt nagy spíler.

Én azért hajtottam a többieket is, hogy eredményes legyen a csapat, vagyis ne kelljen hazakullogni.

Ambrus Attila azt is hozzátette, valóban nem minden esetben kommunikált megfelelően, de máig kitart az igaza mellett.

– Tényleg nagy viták voltak, és utólag látva szánalmasnak tartom, hogy belementem ilyen csörtékbe, nem szabad súlytalan emberekkel vitatkozni. Elismerem, soha meg nem tudnék tanulni és előadni egy darabot, de a mai fiatalokból hiányzik a tisztelet. Két külön világból jöttünk, én egy egyszerű vidéki ember vagyok, és úgy éreztem, a sok lúd disznót győzött – magyarázta utólag. A legkeményebben Kiskeróval feszültek egymásnak, a vita heve mostanra sem múlt el benne nyomtalanul.

Ambrus Attila sérelmezte,hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak Fotó: TV2Ambrus Attila sérelmezte,hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak Fotó: TV2

– Nem a színpadon voltunk, hanem egy farmon, ahol időre kellett megoldani bizonyos dolgokat. Nem tudtam, hogy Kiskerót furulyaszóval kell ébreszteni és meleg vízben mosni a fejét, hogy ki ne hulljon a haja.

Engem nem érdekel, hogy ki az apja, ott a farmon egy közös cél volt, együtt kellett tolni a szekeret.

Én egy poroszos ember vagyok, aki időben felkel és megy előre, mint egy tank, ha a körülmények úgy kívánják

– mondta Ambrus Attila.

Persze, a többi csapattársáról is megvan a véleménye.

– Ágit ismerem régről, sokat főzőcskéztünk együtt a műsorban, a szőkéket nem az eszükért szeretik, de nincs vele személyes bajom. Vivienhez viszont komoly előítéletekkel álltam, végül ő kellemes csalódás volt, persze, vele is lesznek még vitáim a későbbiekben – mondta a Viszkis, akinek a szavain Ágica elképedt.

– Nem is értem őt, jó viszonyban váltunk el, sosem volt konfliktusunk, rosszul esik, hogy így általánosít. Én sosem mondtam róla rosszat, ezután sem fogok – zárta rövidre Szögeczki Ági.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...