6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Amal Clooney két vállra fektette a világot és férjét is

Dátum:

Megosztás:

2015 06 16 212844
2015. 06. 16. – 10:20 forrás: dailymail.co.uk
Nagyon bírjuk Amal Clooneyt! Elegáns, lassan, de biztosan halad a divatikon rögös útján, azért kellően lezser is, okos, művelt nő – lába előtt hever a világ.

Amal Hollywood szívtipróját választotta férjül és emígyen túl sok dolga nem is lenne, mint mondjuk a reprezentálás, esetleg napi elfoglaltságként edzőszalonok, fodrászatok, relaxációs központok felkeresése, hiszen Mrs Clooneyként mindig a toppon kell lenni. Ehhez képest az emberjogi ügyvédként dolgozó Amal egy pillanatig sem gondolta, hogy esküvője után feladja karrierjét, továbbra is szorgalmasan dolgozik londoni irodájában.

clooney

A mindig elegáns George és a mindig csinos Amal Clooney Japánban. Fotó: Getty Images Entertainment

Alig egy héttel ezelőtt még George gyerekkorának színhelyén, egy álmos, kentuckyi kisvárosban járt, hogy férje bemutassa kedvenc helyeit, éttermeit, és persze barátait, akik mind a mai napig ott élnek. Amalt különösen az ottaniak kedvessége és őszintesége ragadta meg, remekül érezte magát a már hollywoodi csillogáshoz (is) szokott ügyvédnő.

Most, hogy új hét kezdődött Amal átváltotta farmernadrágját és kedvenc pólóját, helyettük egy orgonalila kosztümöt választott, krémszínű tűsarkúval és fekete táskával. Mrs Clooney, nem is tudunk hirtelen mást mondani, minthogy jeles, jeles és jeles!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...