2.1 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Állandó gyászban él Koós János! Így vészeli át!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A 77 éves éne­kes az utóbbi évek­ben szinte meg­ál­lás nél­kül gyá­szol. A Ri­post­nak el­me­sélte, hogy képes túl­élni a fo­lya­ma­tos lelki meg­ráz­kód­ta­tá­so­kat.

Sokáig képtelen volt elfogadni: abba a korba lépett, amikor már gyakran kell szembesülnie pályatársai és barátai halálával. Koós János a legtöbbször csak rendkívül nehezen, minden lelkierejét összeszedve tud részt venni szerettei temetésén, ráadásul hosszú hónapokkal a búcsúszertartások után is megmaradt a gyászos hangulata, összeroppan.

Gondoljunk csak bele, mennyi fájdalmat kellett elviselnie az elmúlt években az énekesnek. 2011 óta öt imádott kollégája is itt hagyta. Először Payer Öcsi, majd néhány hónapon belül Bajor Imre, Kovács Erzsi, Csala Zsuzsa, szeptemberben pedig Harangozó Teri is eltávozott.

Ezek a fantasztikus emberek, akik nagyszerű művészek és barátok is voltak, a halálomig velem maradnak. Nincs szükségem arra, hogy ellátogassak a sírjukhoz. Az nagyon fájdalmas lenne, ráadásul értelmetlen. Bennem élnek, az otthonomban fotókról mosolyognak vissza rám. Igyekszem túllendülni a mélypontokon, és a szép emlékekből merítkezni. Hiszen tudom, ez az élet rendje: ha elfogadom, ha nem, mindenki meghal egyszer

– mondta a Ripost-nak megtörten Koós János.

Ál­landó gyász­ban él Koós János! Így vé­szeli át!

Az énekes búcsúbeszédet mondott Harangozó Teri temetésén

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...