-1.8 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Áll a bál: Jolly és Suzy családtagjai is beszálltak a háborúba

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár csillapodni látszottak a kedélyek a hosszú hetek óta tartó Jolly-Suzy háborúban, a mulatós házaspár közötti vita a tetőpontjára hágott.

Nyomdafestéket nem tűrő szócsata tört ki a sztárpár Facebook-oldalán, miután Tarcsi Zoltán, azaz Jolly a Tények plusz szerdai adásában, fiatal barátnőjével, Barbarával karöltve beszélt a magánéleti válságáról.

„Megmondom őszintén, boldog szeretnék lenni. Nem arra vágyom, hogy folyamatos feszültségben éljek. Nekem nem ellenségre van szükségem, hanem olyasvalakire, aki mindenben mellettem van” – magyarázta a műsorban Jolly, aki azt is elmondta, hogy Suzyval való kapcsolata már régen megromlott, de nem akarták kiteregetni a szennyest, ezért hallgattak róla. Jolly a műsorban azt is elmondta, Suzy a pletykákkal ellentétben nem szomorkodik. Nemrég rátalált a szerelem egy másik férfi oldalán, csak ő nem vállalja fel a nyilvánosság előtt. Ezt azonban Suzy rögtön cáfolta is!

Az énekes ezek után egy hosszas bejegyzésben üzent kislánya édesanyjának. „A belső értékek sokkal fontosabbak számomra, tisztelet, megbecsülés, feltétel nélküli szeretet. Ezek azok, amiket sajnos te már elfelejtettél, és csak a rosszindulat, a gonoszság vezérel. Mind nagyon buták vagytok, és primitívek is.”

Az interneten kialakult csetepaté óriási méreteket öltött: Jolly édesanyja, Lilla néni, de Suzy testvére, Nikolett sem hagyta szó nélkül a történteket.Atya ég, mi folyik itt? Ez még rosszabb, mint amire gondoltam. Szánalmas. Te ilyen családban éltél? Csoda, hogy eddig bírtad (…) Neked ott semmilyen becsületed nem volt” – reagált Jolly édesanyja Suzy testvérének hozzászólására, amiben szerencsétlennek és nyomorult hülyének nevezte sógorát.

A kialakult családi viszállyal kapcsolatban megkerestük a mulatós házaspárt.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Helyreállt vasárnap hajnaltól a menetrend a Budapest-Miskolc vonalon

Várhatóan vasárnap hajnaltól már nem kell késésekkel, vonatkimaradásokkal számolni a Budapest-Miskolc vonalon, mivel megjavították a sorompót Rákosliget és...

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...