Home Szabadidő Bulvár Aljas konkurenciaharc! Olvasónk állítja: Béres Alexandra állhat a Norbiékat gyalázó Facebook-oldal mögött

Aljas konkurenciaharc! Olvasónk állítja: Béres Alexandra állhat a Norbiékat gyalázó Facebook-oldal mögött

0
polktkpturbxy8zmgu4njzjyti1ndqzzge0ntc2mwy1mdm3odqwnmnmzc5qcgerlqlnaugawsm

Megdöbbentő dologgal kereste meg a szerkesztőségünket Király Dávid Izmael. Az interneten egy mémoldalt üzemeltető fiatalember állítja, a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll. És ezt bizonyítani is tudja.

Dávid szerint erre bizonyítékai is vannak. A legnagyobb internetes közösségi portálon elérhető oldal, amelynek követőtábora az elmúlt években 38 ezer fősre duzzadt, hosszú ideje keseríti meg Norbi és családja életét. Egyes tagok nem kímélik Norbi családját, cégét, termékeit, állandó bosszúságot okozván ezzel a fitneszgurunak, aki korábban már panaszkodott arról, hogy kifigurázzák szeretteit, turkálnak a szemetükben vagy kukacokat tesznek a termékeibe, úgy fotózzák. Király Dávid azt mesélte, nemrég talált rá az oldalra és több olyan zavaró momentumra is felkapta a fejét a Schobertékat gyalázó Facebook-csoportban, amely arra sarkallta, hogy utánajárjon az oldal hátterének.

Király Dávid Izmael igyekezett utánajárni, kik állnak A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-csoport mögött

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Alaposan beleástam magam az oldal adataiba, és egyre inkább megijesztett a felfedezés, hogy itt bizony egy konkurenciaharc eszközére bukkantam. Gyanús volt, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét. Persze ,ez önmagában még nem is lenne olyan furcsa, ízlések és pofonok, nekik lehet, hogy Alexandra módszerei jobban tetszenek. Az azonban már furcsa volt, hogy az adminok egy része kamuprofil – magyarázta a Blikknek Király Dávid, aki nagy lépésre szánta el magát, hogy kiderítse az igazságot. – Ráírtam a valódi profillal rendelkező adminokra, hogy a mémoldalammal, a Trollfésszel szeretnék egy együttműködést A nagy Norbiréka biznisz oldallal. Kaptam is rá választ, hogy nyitottak rá, reklámoznák az oldalam azzal, hogy megosztják a mémjeimet. Százezer forintot kértek tőlem mindezért, én pedig kértem az adatokat az utaláshoz.

Dávid szeme akkor kerekedett ki igazán, amikor meglátta, hogy az oldalt kezelő adminisztrátor által megadott PayPal-számlához milyen adatok tartoznak.

Béres Alexcanra azt mondja, nincs köze a gyűlölködő csoporthoz /Fotó: Ringier archiv

– Barna Krisztián nevén volt a számla. Az ugyan még lehet véletlen, hogy valakit történetesen ugyanúgy hívnak, mint Béres Alexandra férjét, az azonban már kevésbé, hogy a számlához megadott telefonszám Alexandráé. Leellenőriztem, a Viber nevű alkalmazás is felismerte a számát, valóban ez az ő telefonszáma évek óta. Szerintem arról nem lehet szó, hogy valaki, mondjuk kiszúrásból, ezt a számot adja meg a PayPal-számlához, mert a rendszer úgy működik, hogy a megadott telefonszámra érkezik egy szöveges üzenetben a visszaigazoló kód, ami nélkül nem lehet számlát nyitni – mesélte magánnyomozása részleteit a Blikknek Dávid, aki a felfedezése után azonnal értesítette Schobert Norbit is.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Dávid kérésünkre elküldte a tranzakció részleteit, amin valóban az általa elmondott név és telefonszám szerepel a PayPal-számlánál, a telefonszám pedig ténylegesen Béres Alexandráé. Lapunk kereste Norbit, akit – érthető módon – alaposan megdöbbentett az eset.

Schobert Norbi (mellette a felesége, Réka) azt mondja, megtette a jogi lépéseket /Fotó: Pozsonyi ZIta

– Ha ez igaz, hogy valaki közel nyolc évet szán rá, hogy támadja a feleségemet, a gyermekeimet, jómagamat, a vállalkozásomat és az üzleti partnereimet, illetve az életmódot váltani vágyó embereket és a Réka edzéseire, táboraiba járó vendégeket, azok gyerekeit támadja és mindezt esetleg alapító adminként hagyja, egyszerűen felfoghatatlan számomra. Engedély nélkül használja a nevünket, képmásunkat, fotóinkat és a fotós kollégánk jogvédett fotóit. Nem tudom, ezt az oldalt valóban Béres Alexandra hozta-e létre, de megtettem az összes jogi lépést a hatóságnál. Majd ők tisztázzák az igazságot – mondta megkeresésünkre Schobert Norbi.

A beszélgetés után tárcsáztuk Béres Alexandrát is azon a számon, amely a számlához is tartozik. Az edző kedvesen, de határozottan reagált.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Ez nem igaz. Nem állok semmiféle csoport mögött és csak a saját Facebook-oldalammal állok kapcsolatban – jelentette ki. – Teljesen jó kapcsolatban vagyunk Norbiékkal, mindössze néhány háznyira lakunk egymástól.

Közjegyzői tanúsítvány készült

Király Dávid attól tart, hogy az oldalt nemes egyszerűséggel törlik, amint nyilvánosságra kerül az ügy, éppen ezért közjegyzőhöz fordult, aki egy úgynevezett közjegyzői tanúsítványban igazolta, hogy azok az oldalak és képernyőképek, amelyeket Dávid készített, eredetiek, és valóban arról az oldalról származnak, amelyeket Dávid megnevezett.

– Minden eshetőségre fel akartam készülni, szeretném, ha kiderülne az igazság, ezért azt szerettem volna, ha hivatalos irat is készül arról, hogy amit állítok, valós dokumentumokon alapszik – tette hozzá a fiatalember.

Nyitókép: Schobert Norbi (mellette a felesége, Réka) azt mondja, megtette a jogi lépéseket /Fotó: Pozsonyi ZIta

blikk

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás