14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Aleska bemutatta kedvesét

Dátum:

Megosztás:

Persze Aleska és szerelme története sem hasonlít mindenben a régi lányregének sztorijaira. A páros ugyanis – modern környezetben -egy edzőteremben pillantotta meg először egymást.

Aleska bemutatta kedvesét

Aleska kedvese: Attila erőnléti-funkcionális edzéseket tart és egy éve jó üzletnek érezte, ha reklám céllal meginvitálja magához a szépséget. Ám ekkor még nem sejtette, a szívével fizet majd a rögtönzött alkuért…

A Star magazinnak elárulta Attila, hogy úgy volt vele, biztosan bombázzák elegen , Attila éppen ezért kezdetben csak barátkozott Aleskával, ám a lány kedvessége pillanatok alatt elrabolta a szívét. Ehhez azonban – ahogyan az a mesékben is szokás – ki kellett állnia Aleska próbáját.

Aleska saját bevallása szerint nem az a típusú lány, aki könnyen adja magát. – Az utóbbi időben érett meg benne az elhatározás: az a férfi, aki őt akarja, bizony adja meg a módját! Vidéki lány ő, ott úgy szokás.

Szereti a klasszikus udvarlást! Attila hónapokig próbálta meghódítani. Igaz nem papucs módon, hanem úgy, hogy közben kiérdemelte nála a tiszteletet is. Nem volt könnyű dolga, de innen már csak egy lépés vezetett a szívéhez! Ezt már csak megpecsételte egy közösen eltöltött, igen romantikus hétvége, amelyen bizony még mindig akadt néhány kételye a sokat látott lánynak.

Aleska elárulta, hogy fontos, hogy olyan férfi legyen mellette, aki nem csak Aleska miatt szeret, hanem arra is kíváncsi, milyen Emese. Hogy milyen a lelke, hogy milyen ember is ő. Aleska szerint Attilát egyáltalán nem érdeklik a külsőségek, és nem olyan típusú férfi, aki ajtóstul rontana a házba.

Aleska bemutatta kedvesétMég mielőtt bármi történt volna köztünk, rengeteget beszélgettek, hogy tudja biztos a dolgában. Attila egészen másként közeledett hozzá mint azt bárkitől megszokta. Aleska szerint az ember lánya ugyanakkor sosem lehet biztos abban, hogy vetít-e a pasi. Az elején rengeteget kedveskedett neki – születésnapjára például gyurmából formázta meg őt egy légtornász karikán. Ám kinek a fejében nem fordulna meg vajon ez majd csak addig tart, amíg célba ér?

Attila nem változtatott attitűdjén, máig ugyanolyan hevesen udvarol neki, értékeli és szereti, mint az első hetekben. Attila jó ember! Érzi biztonságban lesz nála a szíve! Valljuk be: Aleskának mázlija van. hiszen Attila is hasonlóképpen vélekedik e témában.

Attila elárulta a Star magazinnak, hogy sosem azért volt mellette egy nő, hogy ne legyek egyedül. Emesével tényleg tartalmas programokat lehet szervezni. Nem szórakozóhelyekre, éttermekbe, vásárolni mennek, ahogy a korabeli lányoknál szokás, hanem kirándulni, közös élményeket gyűjteni – mesélte Attila, akit cseppet sem rettentett el szerelmétől, hogy bizony meg kellett harcolnia annak szívéért.

Neki mindig is tetszett, hogy ő egy vidéki lány, akiben úgymond még megvannak azok a régi értékek, amikkel egy férfit le lehet venni a lábáról. Tény: Emesének néha mindenről túlontúl is határozott elképzelései vannak, de mellette tudja azt is, hogyan gondoskodjon Attiláról. Az ő asztalától soha nem állt fel üres hassal, és úgy sem, hogy kérdések maradnának benne. Attila legjobban azt tiszteli választottjában, hogy a kölcsönös bizalom érdekében Aleska bizony azt sem szégyellte terítékre tenni, mivel kereste korábban a kenyerét.

Forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...