20.2 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Alekosz váratlan újévi fogadalmakat tett… és beígért egy tévés drogbotrányt

Dátum:

Megosztás:

Alekosz számot vetett, majd két lehetőséget vázol fel annak kapcsán, hogy milyen lesz a következő éve: vagy elszabadul a benne élő fenevad, avagy családapa lesz.

Alekosz mérlegelte a 2021-es évét, sőt, már újévi fogadalmát is megtette. A botrányhős úgy érzi, antikrisztusi energiái vannak, hiszen továbbra sem sikerült párt találnia, így fenevadnak érzi magát. Sőt, kilátásba helyezte azt is, hogy a 2022-es évben hatalmas drogbotrányok látnak majd napvilágot hírességekről. Mindezt egy Facebook-posztban írta le:

  • 2021 – nem volt sikeres a számomra. Továbbra is a dagadtak, az öregek és a fogyatékosok akarnak. Antikrisztusi energiáim vannak, úgy érzem, én vagyok a fenevad.
  • Magyarország a külsőségek, a butaság, az amatőr prostituáltak hazája. Politikusparadicsom! Ebben az országban gyakorlatilag mindent is lehet. Pontosan ezért paradox a helyzetem.
  • Annyi biztos, hogy 2022-ben én senkire sem fogok ráírni, semmilyen kezdeményező nyitólépést nem teszek a nők felé. Nyitott leszek, közvetíteni is fogom, bátran rám lehet majd a nőknek írni.
  • Azt pedig senkise gondolja-higgye, hogy az álszent képmutató televíziós bemondók és bemondónők nem kokainoznak. Na, de ezt majd jövőre. Szuperlativuszok és a valóság.
  • 2022 – dönti el. A fenevad elszabadul, vagy pedig Nagy Alekosz családapa lesz. Mert írva vagyon. Visszatér az eb az ő okádékához. Péld. 26.11

– írta Alekosz.

Forrás, fotó: Blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mozgó autóból zuhant az úttestre az egyéves gyermek, nem élte túl.. – Szerinted kidobták vagy kiesett?

Az orvosok mindent megtettek, de a pici életét már nem tudták megmenteni. Pénteken meghalt a kórházban az a kisgyermek,...

Halálra akarta inni magát az iskolában bántalmazott Korina: a tanárok és az igazgató is eltussolták a bántalmazást

A 16 éves vajai gimnazista tavalyi öngyilkossága óta egymás után kerülnek elő az újabb és újabb megdöbbentő esetek,...

Vlagyimir Putyin külföldre utazik, és Volodimir Zelenszkij is külföldre utazik..

Amíg Putyin Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat, addig Zelenszkij Angliába utazik. Putyin a tervek szerint Dusanbéban tárgyalásokat folytat majd Emomali...

Fölényesen nyert a Fidesz a budapesti időközi választáson – Karácsony Gergely szerint ezzel üzentek a választók: „Ez az április 3. óta bemutatott ‘melyikünk a...

Jelentős fölénnyel nyertek a Fidesz-KNDP jelöltjei a vasárnapi időközi választáson Budapesten. Az ellenzék közös jelöltjei úgy tűnik hiába állítottak...