15 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Alekosz testvére párt keres, így: … ” A Gyerekes Anyákról Nem Is Beszélve Tologatná Ottan A Babakocsit A Kölök Meg Nyekereg Ott nekem Nem Szeretem Az Ilyet.”

Dátum:

Megosztás:

Nincs könnyű helyzetben Alekosz testvére, Nagy Tibor, de mindent elkövet, hogy már az év elején lenyomja testvérét a tahósági versenyben – ír erről a Ripost

Ha azt hittük, hogy Nagy Alekosz kisöccse egy hete megírta az idei év legsuttyóbb posztját, akkor tévedtünk. A komoly szociális készséghiánnyal küzdő figura ugyanis képes volt rápakolni a korábbi társkereső bejegyzésében leírtakra. Ugyanis olyan mértékben degradálja a női nemet, hogy ahhoz képest az semmi, amit bátyjától, Alekosztól láttunk az Ázsia Expressz legutóbbi szériájában. Nagy Tibor olyan módon tárgyiasítja a nőket, hogy azt már mi szégyelljük helyette. Az igazán szomorú mégsem ez, ugyanis a vérlázító társkeresés célt ért, vagyis akadt olyan hölgy, aki magára ismert Alekosz öccsének korábbi felhívásában, és párba is állt a „hirdetővel”.

Mert megtehetem…

Idézzük fel, hogyan is kereste a szerelmet Alekosz testvére:

„Ország lánya jelentkezz! Híveim. Az ország legszebb lányát keresem. Egy király Istennek csakis a legjobb jár. 

Akik viszont messziről kerüljenek el: kövérek a közelembe se jöhetnek, izzadtság szagot nem szagolom, hiába púderezi a hónalját, egyedülálló gyermekes anyukák meg pláne kerüljenek el, más kölykét nem nevelem. 

 Szemüvegesek is kíméljenek, mert velük csókolózni nem lehet, mert beleakad az orrom a szemüvegébe. Remélem érthető voltam. Ország lánya jelentkezz! Mert megtehetem — tette közzé nyilvánosan a Facebookon Alekosz testvére, aki alig öt nappal később, már randevúra is vitte a nem mindennapi kritériumoknak tökéletesen megfelelő hölgyet.

Nehogy lejárassam magam…

A „nagy és szinte biztosan rendhagyó eseményről” hősünk beszámolót is írt, miközben gondosan ügyelt rá, hogy az „ország lányának” arca ne legyen felismerhető. Ehhez egy emojit használt. A magyar nyelv helyesírási szabályaira fittyet hányó szöveget változtatás nélkül közöljük: 

Híveim. Tudatom Veletek Az Ország Lánya Jelentkezett. Azonnal El Is Vittem Randizni. Nem Szemüveges Nem Kövér És Gyereke Sincsen.

„Szívesen Mutatkozom Vele Bárhol És Nem Kell Szégyenkeznem Miatta. Mer Ugye Annál Rosszabb Dolog Nincs Mikor Egy Csúnya Lánnyal Megy Az Ember Végig Az Utcán És Engem Ismer Az Egész Világ És Még Csak A Kezét Se Foghatom Meg Nehogy Lejárassam Magam. A Gyerekes Anyákról Nem Is Beszélve Tologatná Ottan A Babakocsit A Kölök Meg Nyekereg Ott nekem Nem Szeretem Az Ilyet.”

Az Ország Lányának Kiléte Egyenlőre Titok Marad.

És Köszönjük Jól Érezzük Magunkat. Mert Megtehetem” — a szöveg elemzésébe most nem mennénk bele, mivel az méltatlan lenne mindenhez, amiben hiszünk, de a fotó is beszédes. Míg Nagy Alekosz apró öcsikéje piával ünnepli, hogy akadt egy nő, aki párjának válassza, addig a hölgy rendelt magának valami tengeri herkentyűt.

Alekosz

Nagy Alekosz testvére szerelmes (Fotó: Facebook)

Sajnálom szegény lányt…

Természetesen a kommentelők is nekiugrottak Tibinek, és el is mondták kicsit sem hízelgő véleményüket a történetről.

Sajnálom szegény lányt. Ilyen büntetést mint te, senki sem érdemel!

— jelentette ki egy „rajongó”. 

„Kétszer olyan a karja mint neked! Tegyék alád a híveid!” — jegyezte meg egy hozzászóló, aki bizonyosan nem arra célzott, hogy a hölgynek súlytöbblete lenne.

Te pancser bohóc…

— summázta az általános vélekedést egy újabb kommentelő. 

Videó

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Drámai NATO-bejelentés az ukránokról

Mircea Geoana NATO-főtitkár-helyettes szerint még nincs meg a pontos menetrendje annak, hogy Ukrajna miként csatlakozhatna a szövetséghez. Geoana hangsúlyozta,...

Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film – mesélte Bodrogi gyula a főiskolás éveiről,...

Szinte nincs olyan korosztály Magyarországon, aki ne ismerné Bodrogi Gyulát, a legendának azonban nem indult zökkenőmentesen a karrierje. A Nemzet...

Kínos: Ausztria szinte csak Oroszországtól vásárol gázt + videó

– Ausztria ellátásában az orosz gáz aránya elérte a 98 százalékot. Az ügy meglehetősen kínos, mert a háború...