15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Albérletbe költözik a nyereményből vett házból az X-Faktor győztese..

Dátum:

Megosztás:

Tavaly Ruszó Tibi nyerte az X-Faktort. Sokan gondolták akkor, hogy mindenki „Tibikéje” még túl fiatal ehhez. Talán azonban az énekest már nem is kellene kicsinyítő képzőkkel illetni, hiszen hamarosan férfikorba lép és nagy lépésekre határozta el magát.

Van egy kis falu 20 kilométerre a magyar határtól, Szlovákiában, ahol a legtöbben munkanélküliek, fillérekből élnek, lakói előtt nem sok lehetőség nyílik. Ruszó Tibor tavaly egy átlagos srácként indult el a Balogújfalu szélén álló házukból Budapestre, ahol elképzelhetetlenül nagy sikert aratott: megnyerte az X-Faktort. Az ifjú énekes a napokban lett 18 éves, nagykorúságával pedig országot is vált. A Borsnak elárulta: a nyereményből vásárolt házból Budapestre költözik.

Először fog magára mosni

A TESTVÉREMMEL BÉRELEK MAJD LAKÁST, TERVEIM SZERINT A BELVÁROSBAN VAGY ZUGLÓBAN. FONTOS SZEMPONT, HOGY A MENEDZSEREMHEZ KÖZEL LEGYEK, HOGY GÖRDÜLÉKENYEN MENJEN A MUNKA. EDDIG NEM NAGYON VOLT RÁ SZÜKSÉGEM, HOGY PÉLDÁUL MOSSAK MAGAMRA, DE SZERETNÉM MEGTANULNI, ÉS AZT GONDOLOM EGY FÉRFINAK IS UGYANÚGY EL KELL TUDNIA VÉGEZNIE EZEKET A MUNKÁKAT, MINT EGY NŐNEK– árulta el lapunknak Tibi, aki a költözéssel távol kerül szeretett édesanyjától is, akivel nagyon szoros a kapcsolatuk.

ANYUKÁJA A NŐIDEÁLJA

Ruszó Ruzsenka minden egyes fellépésére elkíséri a fiát. Adódik a kérdés, hogy a magánéletben is ilyen meghatározó szerepe van-e mamának?

 

 

BEVALLOM, OLYAN FELESÉGET SZERETNÉK, MINT AZ AZ ANYÁM!Jó lenne, ha ilyen családcentrikus, törődő nejem lenne majd a jövőben. Viszont családot sokkal később szeretnék. A szüleim is egyetértenek abban, hogy most, a jelenlegi életembe még nem fér bele egy család, nagyon fiatal vagyok, és elsődleges a karrierem – mondta Tibi.

 

 

AZT HITTE, HOGY VÉGE A KARRIERJÉNEK

Az elképesztő hanggal megáldott énekes elsőként nekünk beszélt arról, hogy a tavaly majdnem véget ért a karrierje.

– A műsor után nagyon beindult az élet, egy 40 állomásos turné előtt álltam, amikor bejött a Covid. Akkor azt gondoltam, hogy vége lesz a karrieremnek, el fognak felejteni. Őszintén meglepett, hogy nem így történt. Egy évvel később szinte ugyanott tudtam folytatni, ahol abbahagytam, van, hogy heti három-négy fellépésem is van – nosztalgiázott Ruszó Tibi, akinek tervei tovább mutatnak a jelenen, és öt év múlva már nagyobb színpadokon látja már magát, ahol reméli, megcsillogtathatja hangszeres tudását is a közönsége előtt.

bors

Képek: bors, © Saját

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...