11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekFőhírekAlapjogokért Központ: A magyar jobboldal példát mutat és stabil jövőstratégiát alkot

Alapjogokért Központ: A magyar jobboldal példát mutat és stabil jövőstratégiát alkot

Orbán Viktor 25. alkalommal tartott évértékelő beszédet, amelyben megerősítette a nemzeti oldal erkölcsi-morális testtartását, valamint azt, hogy Magyarországon a gyermek szent és sérthetetlen, a pedofilokkal szemben pedig nincs kegyelem, ezért a kormány új, az eddigi szabályrendszert kiegészítő, szigorúbb gyermekvédelmi törvénycsomagot dolgoz ki. A miniszterelnök az aktuálpolitikai helyzetértékelésen túl olyan jövőstratégiát vázolt fel, amely Magyarországot a Kárpát-medence gravitációs pontjává teheti.

Orbán Viktor az utóbbi évekhez hasonlóan a középtávú nemzetpolitikai terveket ismertette. 

A kabinet célja az, hogy Magyarország visszatérjen arra az útra, amit a koronavírus-válság, majd az orosz-ukrán háború miatt el kellett hagynia: magas gazdasági növekedés, alacsony infláció, észszerű zöldpolitika és a globális átrendeződésből történő profitálásra törekvés. 

A legnagyobb versenyelőny ebben a helyzetben a politikai stabilitás, mert gyors alkalmazkodást és szuverén döntéshozatalt tesz lehetővé.

OrbánViktor, Évértékelő, 2024.02.17., Várkert, Bazár,
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd / MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök a nemzetstratégiai célok közül Magyarország energiafüggetlenségét, a magyar életszínvonal erősítését és az európai versenyképesség helyreállítását emelte ki. 

Forrás és folytatás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem