3.1 C
Budapest
2022. november. 26. szombat

Akár meg is halna együtt Bódi Guszti és felesége

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ke­re­ken 40 éve bol­dog há­za­sok, be­teg­sé­gük pedig csak még kö­ze­lebb hozta őket egy­más­hoz. Annyira, hogy már el sem tud­ják kép­zelni az éle­tü­ket egy­más nél­kül.

Bódiék házassága példaértékű. A kölcsönös tisztelet és szeretet képes kimozdítani őket a legnagyobb mélypontokról is. Ha összekapnak valamin, percek alatt kibékülnek, de ez nem is csoda, hiszen idén 40 éve, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent, így már tökéletesen összecsiszolódtak. Sőt képtelenek meglenni egymás nélkül. Olyannyira, hogy élni sem tudnának a másik nélkül. Szó szerint.

Bódi Guszti még 2009-ben kapott szívinfarktust, állapota aggasztó volt, de szerencsére felépült. Azóta gyógyszereket kell szednie, és feleségével áttértek az egészséges életmódra: sportolnak, vitamindús életeket esznek. Bódi Margót sem kímélték a betegségek, hiszen az énekesnőt 2014-ben agyi infarktus döntötte le a lábáról. Mára jól van, de infúziós kezelésekre kell járnia, hogy megelőzzék az újabb bajt. Az egészségügyi vészhelyzetek miatt a házaspár között még erősebb lett a kötelék. Ha pedig egyiküket ne adj’ isten elragadná a végzet, akkor a másik biztos belehalna a fájdalomba.

“Szerencsére mindketten jól vagyunk, nagyon vigyázunk magunkra. Figyelek rá, hogy ne használjak disznózsírt főzéskor, sportolunk, és folyamatos orvosi ellenőrzésekre járunk. Imádjuk a hivatásunkat: a színpadon mindig rengeteg erőt kapunk a közönségtől, szeretjük az életünket” – árulta el a Ripost újságírójának Margó, aki soha nem gondol a halálra. Tudja, hogy elkerülhetetlen, de egyszerűen nem szeret a szomorú dolgokkal foglalkozni.

Vidám család vagyunk, a pozitív gondolatokra koncentrálunk! Ugyan Guszti mondta már, hogy nem szeretne nélkülem tovább élni, bízom benne, hogy még sokáig élvezhetjük az életet együtt

– tette hozzá a sikeres énekesnő.

Akár meg is halna együtt Bódi Guszti és felesége

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Eltűnt egy 13 éves kislány Budapestről! .. Barkóczi Zsanett Viktoriát rendőreink most is keresik, a lakosság segítségét kérik!

A 13 éves lányt a rendőrök jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/1149/2022. körözési számon eljárást...

Tragédia a zuhanyzóban! Áramütésben halt meg egy zuglói nő, az önkormányzat elismerte a felelősségét

Zuhanyozás közben rázta meg az áram az édesanyát, aki életét vesztette egy zuglói önkormányzati lakásban. Két ízben is jelezte...

Tűz volt egy családi házban, egy kétéves gyermek életét vesztette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 24-én 14 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy tűz...

Idén is lesz elég fenyő, de jelentős drágulás lesz a tavalyi árakhoz képest..

Százalékban kifejezhető a drágulás. Bár a hazai fenyőtermelők nagy többsége idén nem emelt árat, a kereskedők viszont igen. Így...