8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Agyrém! Együtt hordott ki egy gyermeket egy leszbikus pár! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Bliss és Ashleigh Coulter az orvosaikkal együtt történelmet írtak. A két nő ugyanis az első a világon, akik közösen hordták ki a gyermeküket, így pedig ma már egy egészséges, öthónapos kisfiú anyukái.

A leszbikus pár már egy ideje vágyott gyerekre, ám fontos volt számukra, hogy mindketten részesei lehessenek a terhességnek. Hosszas kutatás után találtak rá egy texasi orvos házaspárra, Kathy és Kevin Doodyra, akiknek a mesterséges megtermékenyítés a szakterületük, és akik végül segítettek nekik, hogy teljesüljön az álmuk.

Hogyan elehtséges?

Nos, a metódus természetesen elég bonyolult, de a lényege, hogy az orvosok mesterséges úton megtermékenyítették Bliss petesejtét, amit aztán egy speciális eszközben beültettek a nő testébe, ami ebben az esetben inkubátorként funkcionált. Ez öt napig tartott, ezt követően kivették az eszközt az anyából és a megtermékenyített petesejtet átültették Ashleighbe, így a következő kilenc hónapban benne fejlődött tovább a magzat.

“Bliss hordta öt napig és nagy szerepe volt a megtermékenyítésben, és aztán én voltam terhes vele kilenc hónapig. Ez pedig nagyon különlegesség tette az egészet számunkra, hiszen így mindketten a részesei lehettünk az élménynek.” – magyarázta Ashleigh egy amerikai tévéműsorban.

Forrás: The New York Post, Velvet

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek