10.5 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekKülföldAgyonverték Romániában a vállalkozót..

Agyonverték Romániában a vállalkozót..

Románia, 2018. aug. 3., Bukarest – Agyonverte a felbőszült tömeg az utazási iroda tulajdonosát, mert ezt és így hirdette: lakásgondját megoldjuk, közvetítési díj, mindössze 30.- EUR!

Indiai lakás, mindössze 10.- EUR összegért a tied lehet.

Markusz Rodion 54 éves bukaresi vállalkozó azt találta ki, hogy megoldja sok-sok millió román lakásgondját egy egyszerű trükkel. Az életébe került.

A 30.- EUR közvetítési díjat online szedte be, majd mikor megjelentek a lakásproblémával küzdő családok bukaristi irodájában, eléjük tette csodálatos ajánlatát. Költözzetek Indiába, ott mindösszesen 10.- EUR-nak megfeleleő összegért lakást vehettek, és lakásgondotok egyszerűen megoldódik.

Azt nem tudjuk, hogy hány embert károsított meg, azt azonban igen, hogy régóta kergették a vállalkozót, míg nem tegnap reggel a felbőszült tömeg, akik az irodája közelében várakoztak rá, megtámadta és agyonverte a vállalkozót.

A rendőrség vizsgálja az ügyet.

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem