24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Agyba-főbe verik egymást a fiatal migránsok

Dátum:

Megosztás:

Száz­nál is több fi­a­tal­korú mig­ráns esett egy­más­nak Ca­lais-ban.

Kedden két rivális, kiskorú migránsbanda között durvult el annyira egy vita Calais-ban, hogy száznál is több migráns kezdett el verekedni. A feleket csak több tucat rendőr tudta szétválasztani.

Agyba-főbe verik egymás a fiatal migránsok
Fotó: Europress / Philippe Huguen – AFP

A tábor helyén egyre nagyobb a feszültség: az Egyesült Királyság kötelezettséget vállalt arra, hogy befogadja azokat a kiskorú, kísérő nélküli migránsokat, akiknek legalább egy rokona már az országban él. Eddig azonban még csak 250 fiatalkorút fogadtak be, miközben 1500-an várnak a sorsukról való döntésre. Ráadásul sok idősebb migráns is ki akarja használni ezt a lehetőséget, ezért fiatalabbnak hazudja magát a valós koránál.

Agyba-főbe verik egymás a fiatal migránsok 1
Megkezdődött a fiatalkorú migránsok átszállítása (Fotó: Europress / Denis Charlet – AFP)

Szerdán délelőtt már mintegy harminc busz várt a migráns gyerekekre a Dzsungel bejáratánál: őket is elszállítják Calais-ból a befogadó központokba, menedék- vagy nagy-britanniai családegyesítési kérelmük felülvizsgálata itt folytatódik.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...