6.4 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Agyatlan Nexus teszt kering a weben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

orrás: BZI/hirado.hu

Nem éppen műszaki igényű, inkább mentális zavarról tanúskodó elemzést tettek közzé a Nexus 6P tartósságáról. Hátborzongató, mint egy horror show.

Mivel a Nexus 6P fémtestet kapott, s a nevezetes görbülős iPhone-ok óta külön divatja van a telefonpusztító teszteknek, a frissen kijött Google referenciamobil sem úszta meg kínzás nélkül. Bizonyos JerryRigEverything videója meglepően nagy karriert futott be.

Karcolós, égetős, hajlítós tesztről van szó: a fenti videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott. Először vésőkkel támadnak a vétlen telefonra – sajnos a mindenható Gorilla Glass 4 mit sem ér, ezúttal győz a védőfóliában hívők tábora –, majd az égetéses értelmetlenséget demonstrálja JerryRigEverything, végezetül sikerül meghajítani és eltörni a telefont.

Ne ezen teszt alapján ne vásároljunk. Nagyobb baj, hogy durván drágábbak lesznek az egyébként remekül sikerült Nexusok, mint Európában. Míg például az etalonnak számító, 64 GB-os Nexus 6P 549, Európában közel 800 dollárba fog kerülni… A legolcsóbb – ki hinné? – Svájcban lesz.

Legnagyobb szerencsénkre, s a szívszélhűdést elkerülendő az Android Police ezen árösszehasonlító táblázatában nem olvasható magyarországi ár. Azért is legalább annyira érthetetlen ez az árképzés, mint JerryRigEverything „tesztje”, mert a keresőóriás a mobiljait csakis és kizárólag online fogja árusítani, így pusztán a szállítási költségekkel nem lehet megmagyarázni a történetet.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia! Elhunyt Varga Tímea kutyája, gyertyát is gyújtott érte e temetőben..

Borzalmas ami történt! A temetőben teljesen összetörve fotózták le Vajna Tímeát Vajna Tímea teljesen összetört ugyanis férje Andy Vajna...

Ennyi volt az elektromos rollereknek? Párizsban már fontolgatják, hogy kitiltják őket a városból – Menjenek vagy maradjanak? Szavazz!

Az elektromos rollerek megosztó járművek: sokan imádják, de nem kicsi az a tábor sem, amelynek a tagjai rossz...

„Hazug g*ci vagy!” – óriási veszekedés kerekedett abból, hogy VV Reni hány férfival feküdt le..

Csupán két éjszakát töltöttek a luxus helyszínen a ValóVilág idei versenyzői, akik közül többen már az első éjszaka...

FAO: Nem drágult a globális élelmiszerkosár novemberben

A FAO élelmiszer-alapanyag árindexe csupán 0,3%-kal haladja meg a tavalyi értékét Róma, 2022. december 2. – Jórészt mozdulatlan maradt a...