14.8 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeSzabadidőBulvárAdásban kerültek terítékre Bochkor Gábor exei, kitálalt a műsorvezető!

Adásban kerültek terítékre Bochkor Gábor exei, kitálalt a műsorvezető!

A műsorvezető állítólagos exe a napokban tálalt ki a rádiósról és a szerelmükről. Bochkor most a saját műsorában tett pontot az ügy végére.

Érdekes helyzetben, a #Bochkor vasárnap este, az ATV-n adásba kerülő új részében került terítékre Bochkor Gábor magánélete.

A népszerű műsorvezető neve az elmúlt napokban számtalanszor szerepelt a sajtóhírekben, miután állítólagos volt szerelme, Demeter Alexandra kitálalt a magánéletükről. Azt állította, hogy két éven át élt titkos kapcsolatban Bochkorral, aki azonban nem akarta felvállalni őt.

 

Bochkor Gábor

Bochkor Gábor a mai napig jóban van a volt szerelmeivel
Fotó: Szabolcs László / Ripost

 

Gábor eddig nem reagált a lány állításaira, de most a saját műsorában beszélt sejtelmesen a magánéletéről, egyértelműen visszautalva az elmúlt napok híreszteléseire.

Az apropót az a hír adta, miszerint a milliárdos üzletember, Bill Gates huszonhét év után válik a feleségétől, sokak szerint azért, mert a számítógép-mogul túl szoros kapcsolatot ápol a volt kedvesével, akivel a mai napig összejárnak. Ennek kapcsán kérdezte meg Bochkor a vendégeit, hogy ki milyen viszonyban van az exével, és a saját helyzetéről is vallott.

„Ne inkább mi kérdezzünk téged, Gábor?” – csapta le a magas labdát Sváby András, humorosan utalva a rádiós helyzetére.

„Nyugodtan, ugyanis az én kollégám és szerkesztőm a rádióban, Gyuri, az exekkel jóban levők királyának tart. Én nagyon sok exemmel vagyok jóban, simán eltöltök velük egy kis időt” – reagált Bochkor.

„De nem biztos, hogy mindenkivel…” – jegyezte meg sejtelmesen Jakupcsek Gabriella.

„Nem mindenkivel” – helyeselt Bochkor, aki arra a kérdésre, hogy ezt hogy viseli az aktuális barátnője, kendőzetlenül felelt. „Nincs aktuális barátnő. Csak exek vannak. Vannak bőven…”

„Akkor tudjuk csak meg, amikor már exek” – humorizált Jakupcsek Gabriella.

Sváby András elmondta, hogy ő baráti kapcsolatban áll a volt feleségével, rendszeresen találkoznak, és ez a jelenlegi párját sem zavarja. A témában Jakupcsek Gabriella is kifejtette a véleményét. Hogy mit mondott a saját helyzetéről, kiderül a #Bochkor vasárnap esti adásában az ATV műsorán!

A legutóbbi adást a járványügyi helyzetnek köszönhetően hosszú idő után végre közönséggel a stúdióban vehették fel!

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

 

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem