6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Ábel Anita tette helyre Nádai Anikót, aki szerint “álszenteskedés részvétet nyilvánítani LL. Junior családjának a Facebookon”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nádai Anikó kiborult az LL Juniorhoz közel álló emberek részvétnyilvánító posztjai miatt, szerinte ezek lájkvadász posztok, és ilyenkor, amikor ekkora tragédia történik, csendben kellene maradni.

FRISSÍTÉS: Nádai Anikó levette eredeti posztját és helyette ezt rakta ki:

“Még ha az előző posztom minden egyes szavával egyetértek, és úgy látszik pont azokat találta el, akiknek ezt szántam (és nem azoknak akiknek nincs más módja a részvét nyílvánításra), az ezzel generált negatív hullám és mocsokáradat az, amire nincs szükség,

ebben a borzalmas, szomorú és feldolgozhatatlan helyzetben. Sokaknak nem jött át az üzenet és ki lett forgatva a mondanivalója. Az általánosítás ami miatt elnézést kérek! (Bár ettől függetlenül azt gondolom, hogy az együttérzés ideje, helye, és a módja sem itt van a közösségi oldalakon! )

Nem véletlenül szokták mondani, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Aki ezt mégis megtette, annak pedig nem árt egy kicsit magába néznie…”

Korábban írtuk:

Az Instagramra kitett, felháborodott hangvételű posztra sok más ember mellett Ábel Anita is reagált. Meg még sokan mások is, mire Nádai Anikó kénytelen volt visszakozni: ő maga nem a lájkok miatt írta ki, amit kiírt, hanem, mert nem tudta magában tartani felháborodását, amit az LL Junior kisfiának tragikus halálhírére érkező részvétnyilvánítások keltettek benne.

Nádai Anikó posztja így hangzik, szó szerint:

Előre elnézést kérek, mert sok embert fogok megbántani. Elképesztő ami történik, számomra gyomorforgató és undorító. Közel 10 éve ismerem Lacit, teljesen lesokkolt amikor olvastam a szörnyű tragédiáról. Ilyenkor az ember mit tehet? Egyrészt számot vet a saját életén, és mélyen CSENDBEN!!! osztozik a fájdalmában. Mit gondoltok, Ti akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni min mennek most keresztül???? Én is anya vagyok! És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék. Hogy nem szégyenlitek magatokat, hogy 3 órával az eset után itt csámcsogtok? Ha a barátod, megvan a száma és írsz neki egy privát üzenetet és biztosítod őt a támogatásodról. De én még ezt sem MERTEM! megtenni. Mert ennek nincs itt az ideje! A helye pedig végképp nem -öncélú módon- a közösségi oldalakon van. Milyen világot élünk? Semmi sem szent… Te mit éreznél fordított esetben? Kívánom, hogy soha ne derüljön ki!

Sokan azonban nem értettek egyet Nádai Anikóval, így Ábel Anita sem, aki ezt a kommentet fűzte a bejegyzéshez:

Egyrészről igazad van, másrészt, senkit nem a rosszindulat vezérelt, ebben biztos vagyok…emberi tulajdonság, ha egy ilyen tragédia történik egy ismerőssel, az ember szeretné kifejezni az együttérzést, ez amolyan virtuális ölelés…és Lacit ismerve, nyilván nem most…biztos sokat jelent majd neki, hogy ennyien osztoztak a fájdalmában! Én nem vagyok a barátja, csak ismerőse, és szeretném ha tudná, hogy mélységesen vele vagyok, és inkább így közlöm, minthogy írjak egy SMS-t! Mikor egy ismerősöm vőlegénye meghalt, neki nagyon sok erőt és támogatást adott, hogy sokan írtak a közösségi oldalon…nem tudom az ember hova menekül egy ilyen helyzetben…

Ebben a kommentfolyamban volt kénytelen aztán eredeti posztjának mondanivalóját tisztázni Nádai Anikó:

“Tegyük tisztába: nem állt szándékomban ezzel sem követőket sem likeokat gyűjteni! Egyszerűen felfordult a gyomrom attól, hogy emberek számára semmi sem szent. Hogy ültem a telefonom felett és szerettem volna valamit mondani vagy tenni, de nincs megfelelő eszköz sem szavak egy ilyen helyzetben. Aztán láttam mi történik… És nem bírtam magamban tartani a véleményem. Leginkább a hozzá “közel” álló emberekre gondoltam. Nincs más fórum számomra sem, hogy eljuttassam a hangom. Aki érti érti, aki nem érti, nem érti…”

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...