11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

A volt férje körömszakadtáig ágált ellene, a nő azonban hajthatatlan maradt! Hosszú évekkel a válásuk után megtette, amire keveseknek van bátorságuk:

Dátum:

Megosztás:

Dan Pyatt és Kelly Hope párkapcsolata már 18 éves koruktól tartott, és 31 éves korukban mondták ki a boldogító igent. Közben két szép gyermekük is született.

Sajnos azonban a férfinél nem sokkal később komoly vesebetegséget állapítottak meg az orvosok, és folyamatosan kezelésre kellett járnia. Arról is tudott, hogy éveken belül valószínűleg vese transzplantációra lesz majd szüksége.

Bár a nő rendkívül kitartó és türelmes volt, egyszerűen eltávolodtak egymástól, teljesen más életet éltek, különböztek a céljaik, és a légkör egyre rosszabb és rosszabb lett közöttük.

Aztán végül úgy határoztak, hogy elválnak, külön is költöztek, a gyermekeik pedig a nővel maradtak. Ennek ellenére a barátság megmarad közöttük, és Kelly minden alkalommal elkísérte volt férjét a kezelésekre.

Erősen remélték, hogy sikerül megfelelő donort találni, mert a férfi állapota folyamatosan romlott, a remény pedig fogyott. Ekkor a volt feleség meglepő ötlettel állt elő: ő maga vállalkozott a vese átültetésre donornak.

Dan ugyan tiltakozott, mert a beavatkozás a donorra nézve is igen kockázatos, ám a Kelly elvégeztette a szükséges előzetes vizsgálatokat, és kiderült, hogy a szövettípusa megfelel, csak a vércsoport nem. Ennek ellenére lehetséges volt a transzplantáció, amelyhez a vérből el kellett távolítani az antitesteket.

Végül a nő meg tudta győzni volt férjét, aki kötélnek állt, és a beavatkozásra tavalyelőtt augusztusban sor is került. Szerencsére teljes siker koronázta a műtétet: mind a donor, mind pedig a beteg felgyógyult, és már teljesen jól vannak!

Ezután a karácsonyt együtt töltötték, és közösen utaztak el. sokan kérdezték, hogy akkor most újra együtt vannak-e vagy nem, azonban mivel családként és barátként is összetartoznak, ez talán nem is számít annyit! Nagy boldogság, hogy a férfi meggyógyult a súlyos betegségéből Kellynek köszönhetően!

Dan most sem tudja még felfogni, hogy milyen kockázatot vállalt érte a volt felesége.

Szerinted is nagy dolgot tett a hölgy?

Forrás, fotó: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...