24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

A volt feleség miatt nem élhet teljes családban Liptai Claudia fia?

Dátum:

Megosztás:

Pa­taki Ádám nem vi­sel­ke­dett tisz­tes­ség­te­le­nül a fe­le­sé­gé­vel, ő még­sem haj­landó el­válni tőle.

Még mindig nem tudott elválni Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám. Hogy meddig húzódhat még a legkevésbé sem békés válóper, azt senki nem tudja pontosan, hiszen a hot! magazin korábbi értesülései szerint Ádám felesége mindent megtesz annak érdekében, hogy megnehezítse férje dolgát, és a lehető legtovább húzza a válási procedúrát.

A volt feleség miatt nem élhet teljes családban Liptai Caludia fia?
Claudia és Ádám minden fronton együtt építik az életüket.

A feleség sértettsége meglepő annak fényében, hogy a cukrászbirodalom örököse nem árult zsákbamacskát: a kezdetektől fogva tisztességesen viselkedett feleségével, akivel már korábban megromlott a házasságuk. Már az elején tisztázta az érzéseit, és csak ezek után vágott bele egy új kapcsolatba, Claudia oldalán.

Azonban már a kis Marcell Ádám születése után kellemetlen kötelességnek kellett eleget tennie:

mivel még nem vált el, apasági nyilatkozatot kellett tennie annak érdekében, hogy fiát a nevére vehesse, Liptai helyett pedig Patakiként anyakönyvezzék az újszülöttet.

A volt feleség miatt nem élhet teljes családban Liptai Caludia fia 1
Senki nem állhat az útjukba.
Fotó: Markovics Gábor

Talán most, a kisfiú születése jobb belátásra bírja az elhagyott feleséget, hiszen a három gyermek közül, akiket Ádámmal neveltek, egy lány nem a férfié: őt az asszony az előző kapcsolatából vitte a házasságba. Ennek fényében talán emlékezni fog arra, hogy a férje is elfogadta az ő gyermekét, és megengedőbb lesz Claudiáék közös fiával szemben.

Az Ádám iránt érzett egykori szeretet pedig talán arra sarkallja majd, hogy a gyermekek, a két lányuk és az újszülött Marcell érdekében feladja a csatározást, a kisfiú pedig hivatalosan is teljes családban nőhessen fel.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...