17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

A vasárnap részletes bűnügyi, baleseti krónikája (2017. október 8. napja)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Hajnal Szilviát! (Budapesti Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 08., vasárnap)

Hajnal Szilvia

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/4916/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Hajnal Szilvia eltűnése ügyében.

A lány 2017. október 7-én a XII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Hajnal Szilvia 160 centiméter magas, szőke hajú és kék szemű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Hajnal Szilviát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bali Csabát! (Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 08., vasárnap)

Bali Csaba

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/14371/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 47 éves Bali Csaba eltűnése ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2017. október 3-án ismeretlen helyre távozott, majd utoljára 6-án telefonon adott életjelet magáról.

Bali Csaba körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú 80-90 kilogramm. Haja barna, kopaszodó. A férfi az eltűnésekor kék farmernadrágot, barna félcipőt és sárga hosszú ujjú pólót viselt, valamint egy fekete kistáska volt nála.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható asszonyt  felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-62-562-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Lakatos Alexandrát! (Budapesti Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 08., vasárnap)

Lakatos Alexandra

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/4917/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Lakatos Alexandra eltűnése ügyében.

A lány 2017. október 7-én a XII. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Lakatos Alexandra 165 centiméter magas, fekete, rövid hajú és barna szemű.

Eltűnésekor fekete nadrágot és felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Alexandrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Busznak ütközött egy személygépkocsi (Budapesti Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 08., vasárnap)

Budapest XIV. kerületében egy autó hátulról egy busznak ütközött az M3-as autópálya bevezető szakaszán a főváros felé vezető oldalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 8-án 19 óra 40 perc körül Budapest XIV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán a főváros felé vezető oldalon egy töltőállomás magasságában egy autó hátulról egy busznak ütközött. A baleset következtében az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Az érintett útszakaszon két forgalmi sávot a rendőrök lezártak a műszaki mentés és a helyszínelés idejére, így torlódás alakult ki.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek.

Román embercsempész rendőrkézen (Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 08., vasárnap)

28 illegális migránst szállított autójában egy román állampolgárságú férfi az M43-as autópályán, Makó közelében. A sofőr ellen büntetőeljárás indult.

A járőrök 2017. október 8-án 14 óra 20 perckor, az M43-as autópályán Makó közelében vonták intézkedés alá a kisteherautót. Az ellenőrzés során a járműben a rendőrök 28 illegális migránst találtak.

A kép illusztráció!

A határsértők magukat iraki állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Őket a rendőrök előállítják. A sofőrrel szemben embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu

Képek: police.hu, pestisracok.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...