25.2 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ré­góta plety­kál­nak arról, hogy Boch­kor Gábor és Palik László Vár­ko­nyi Andi miatt vesz­tek össze. Marsi Anikó TV2-s szer­ző­dése pedig csak ron­tott a hely­ze­ten.

Jó néhány évvel ezelőtt Bochkor Gábor és Palik László legendásan nagy barátok voltak. A Kiskegyed szerint ez a kapcsolat Várkonyi Andrea miatt romlott meg.

Bochi párja ugyanis nem Palikot választotta, amikor álmait kergetve, kipróbálta a rallyzást. A TV2 sztárja ugyanis Szalay Balázzsal vágott bele az extrém autósportba. Paliknak ez rosszulesett, és nem is volt hajlandó kommentálni a történteket, hiába kérdezték meg róla számtalanszor. Várkonyi viszont nem hallgatott.

“Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze”

– nyilatkozta akkoriban Andi.

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára
(Fotó: Facebook)

A magazin szerint az, hogy időközben Palik felesége, Marsi Anikó került Andi helyére a Tényekben, csak olaj volt a tűzre. Hiszen mindez nem érintette túl jól Várkonyit. Annak ellenére, hogy nemsokára új kihívások várnak rá a csatornánál.

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára 1
(Fotó: TV2)

A Bochkor-Palik konfliktus gyökeréről a Színes Ász Szalay Balázsnál is érdeklődött. A legendás magyar autóversenyző pedig megerősítette a pletykákat.

Úgy történt, ahogyan korábban is mondtam. Andi átült hozzánk, és azóta változott meg valami!

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...