31.6 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

A tudósok értetlenül állnak! Különös tárgyat fotózott a mars járó – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Már eddig is sok ér­de­kes alak­za­tot fe­dez­tek fel a vörös boly­gón az ame­ri­kai űr­hi­va­tal mars ­já­ró­i­nak fel­vé­te­lein a szem­fü­les ama­tőr ku­ta­tók, de a leg­utóbb olyas­mire buk­kan­tak, amit aligha lehet csak az em­beri fan­tá­zi­á­val ma­gya­rázni.

A Mars porában heverő apró tárgy kísértetiesen hasonlít egy régi pecsétgyűrűre, amit tulajdonosa elejtett. Itt, a Földön is kerülnek elő hasonlók az ősi sírokból – írja a különös hírekkel foglalkozó napiufo.hu.

A tudósok értetlenül állnak! Különös tárgyat fotózott a mars járó

A titokzatos marsi ékszer az UFO-hívők szerint komoly bizonyíték arra, hogy egykor értelmes élet, sőt egy egész civilizáció lehetett a Marson. Bár alighanem a NASA csak egy furcsa kődarabnak vagy ásványi lerakódásnak véli, de ilyen alakú kődarab felbukkanására igen kicsi az esély, pláne a Marson! Ezt bizony értelemmel rendelkező lény készítette!

A Marson kóborló robotszondák képein eddig felfedezett különös sziklaformák, a roncsdarabokra, csontokra és koponyákra emlékeztető alakzatok állapota alapján talán már több százezer év is eltelhetett azóta, hogy elpusztult a marsi civilizáció. 

A tudósok értetlenül állnak! Különös tárgyat fotózott a mars járó 1

A Földön a víz is roncsolja az ősi romokat, de a Marson annyira minimális a felszíni víz jelenléte, hogy csak a szél és a homok koptatja a maradványokat, így sokkal tovább tart a teljes megsemmisülés.

A kutatók szerint viszont a Mars mélye is tartogathat majd meglepetéseket a jövő régészeinek…

Forrás: Ripost

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

36-38 C-fok egész héten, kiadták a riasztást.. – Figyelem! Aki lát olyan autót, ahol kisgyermeket vagy állatot hagytak a bezárt járműben, azonnal hívja a...

Napról napra melegebb lesz Vasárnap a napsütés lesz túlsúlyban, a gomolyfelhőkből csak néhol keleten fordulhat elő gyenge zápor, esetleg...

Biden: Nem jöttek be Putyin számításai, a Nyugat „megerősödve” kerül ki a háborúból!

Az Egyesült Államok elnöke szerint Oroszországnak nem sikerült megosztani a NATO-t és a G7 csoportot. Nem vált be Vlagyimir...

Kálmán Olga: Ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit. A Demokratikus Koalíció nevében közleményt adott ki...

A Fidesz elfoglalta a Facebookot

A felszíni picsogás mögött elfoglalta a Facebookot a Fidesz” – olvasható a lap vasárnapi cikkében. Nem a Facebook hozta el...