18.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű karácsonyi ajándékra számít – sírni kezd, mikor meglátja mit kap – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Néha látunk dokumentumfilmet olyan katonákról, akik nagyon nehezen birkóznak meg a mindennapi élettel miután hazatérnek a háborús övezetből. Néhányan a PTSD-ben (poszttraumás stressz szindróma) szenvednek, mint például Peter Coukoulis is.

A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű karácsonyi ajándékra számít – sírni kezd, mikor meglátja mit kap

A tengerészetnél szolgált a 26 éves Peter Coukoulis, aki 3 évvel ezelőtt tért haza az Egyesült Államokban lévő Tallahasseeba. Azóta sem tud beilleszkedni a mindennapi életbe és nem tud normális életet élni.

Dena az édesanyja látta fia vívódását és problémáit a PTSD-vel kapcsolatban és karácsonyra a lehető legjobb ajándékot adta fiának – egy kiskutyát.

Peternek ugyanis volt egy vadászkopója mielőtt bevonult volna szolgálatra. A kutya azonban megszökött még mielőtt Peter hazajött volna. Ezért édesanyja pontosan tudta, milyen jó érzés lenne fia számára, ha lenne egy kutyája, sőt még segíthetne neki megküzdeni a PTSD-vel.

A múlt héten összegyűlt az egész család, hogy még karácsony előtt odaadják neki az ajándékot. Mikor a 26 éves férfi látja, hogy a csomag mozog, gondolja, hogy itt valami különleges dolog készülődik.

Amikor pedig kiugrik a dobozból a kis vadászkopó, már nem tudja könnyeit visszatartani. Ebben a pillanatban tudta, hogy a dolog mostantól jobbra fordulnak.

“Nagyon nagy változást hozott fiam életébe a kutya, három nehéz év után először volt boldog.” -mondta a fiú édesanyja, Dena a Carter News Agency-nek.

Kérjük nézze meg ezt a gyönyörű meglepetést a lenti filmben. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kutyus nem töltött sok időt a dobozba bezárva és dobozon lyukakat is vágtak a kutyus biztonsága érdekében.

Forrás:storyvilág.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Partygate: a részegek a hátsó ajtón távoztak, bort öntöttek a falra a hivatalos jelentés szerint

"A legtöbb összejövetelnek meg sem lett volna szabad történnie azok közül, amelyeket vizsgáltam" - írta jelentésében Sue Gray. Boris...

“Hotelben dolgozom, durva, hány házas ember érkezik a szeretőjével” – meglepő titkok dolgozóktól

Egy hotelben rengeteg elképesztő dolog megtörténhet! Mindig is érdekelt, vajon milyen titkokat őrizhetnek a hotelek dolgozói? Kíváncsi voltál arra,...

Putyin végzetes csapást mért az energiaárakra, Európa térdre rogyva küzd..

Az Európai Unió közös gázvásárlással és egy esetleges árplafon bevezetésével korlátozhatja a magas energiaárak hatását, ami a koronavírus...

Azért indult egy nő a rokonaihoz, hogy megölje őket

Egy 42 éves nő két késsel indult el azért, hogy megölje testvérét és unokatestvérét, azonban a rendőrök útközben...