27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű karácsonyi ajándékra számít – sírni kezd, mikor meglátja mit kap – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Néha látunk dokumentumfilmet olyan katonákról, akik nagyon nehezen birkóznak meg a mindennapi élettel miután hazatérnek a háborús övezetből. Néhányan a PTSD-ben (poszttraumás stressz szindróma) szenvednek, mint például Peter Coukoulis is.

A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű karácsonyi ajándékra számít – sírni kezd, mikor meglátja mit kap

A tengerészetnél szolgált a 26 éves Peter Coukoulis, aki 3 évvel ezelőtt tért haza az Egyesült Államokban lévő Tallahasseeba. Azóta sem tud beilleszkedni a mindennapi életbe és nem tud normális életet élni.

Dena az édesanyja látta fia vívódását és problémáit a PTSD-vel kapcsolatban és karácsonyra a lehető legjobb ajándékot adta fiának – egy kiskutyát.

Peternek ugyanis volt egy vadászkopója mielőtt bevonult volna szolgálatra. A kutya azonban megszökött még mielőtt Peter hazajött volna. Ezért édesanyja pontosan tudta, milyen jó érzés lenne fia számára, ha lenne egy kutyája, sőt még segíthetne neki megküzdeni a PTSD-vel.

A múlt héten összegyűlt az egész család, hogy még karácsony előtt odaadják neki az ajándékot. Mikor a 26 éves férfi látja, hogy a csomag mozog, gondolja, hogy itt valami különleges dolog készülődik.

Amikor pedig kiugrik a dobozból a kis vadászkopó, már nem tudja könnyeit visszatartani. Ebben a pillanatban tudta, hogy a dolog mostantól jobbra fordulnak.

“Nagyon nagy változást hozott fiam életébe a kutya, három nehéz év után először volt boldog.” -mondta a fiú édesanyja, Dena a Carter News Agency-nek.

Kérjük nézze meg ezt a gyönyörű meglepetést a lenti filmben. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kutyus nem töltött sok időt a dobozba bezárva és dobozon lyukakat is vágtak a kutyus biztonsága érdekében.

Forrás:storyvilág.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

Beteges nézetekkel tömték tele a lány fejét, aki ezért szorong párjának érintésétől. Egy Daily Star-olvasó bizarr történettel és problémával fordult...

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...
facebook