9 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

A toleranciabajnok Lakatos Márk nőgyalázó posztja felrobbantotta a világhálót

Dátum:

Megosztás:

Nekik mindent szabad?

A hírhedt baloldali stílusszakértő-celeb, aki egyébként civilben nagyszájú  libsi megmondóember, ezúttal nagyon messzire ment. Beleszállt ő már sok mindenkibe a miniszterelnöktől kezdve, Novák Katalinon át egészen Tóth Gabiig. Most Dúró Dóra következett a sorban, akinek az öltözködését feltehetően a liberális tolerancia, tisztelet és elfogadás jegyében alpári stílusban fitymálta le, azon tűnődve, hogy mi irritálja őt a Mi hazánk politikusában:

„ […] Most már nem is az a kétfilléres Gubacsi úti stílusa, amivel ezeket a száz százalék „proliészterből” nyomtatott kis tapadós otthonkákat viseli a Parlamentben. Rájöttem, hogy felőlem azt vesz fel, amit akar. Kinézete alapján egyáltalán nem kívánom őt megítélni. […] „

Lakatos Márk TikTok.profilját itt tudod megnézni

Ezt mondta a vérlázító, de meglehetősen felkapott TikTok-videójában a divatguru. De ezzel szemben az ellenkezője történt, hiszen Lakatos pont a külseje alapján ítélte meg Dúró Dórát. Úgy látszik a liberális oldalon minden belefér. Meg lehet alázni, ki lehet csúfolni, ki lehet gúnyolni és nevetség tárgyává lehet tenni egy nőt, pusztán azért, mert másként gondolkodik.

Hol vannak ilyenkor a híres jogvédő szervezetek? 

Vagy már ott tartunk, hogy ha valaki baloldali, liberális és ráadásul vállaltan homoszexuális, akkor neki mindent szabad?

Eddig és ne tovább!

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube/ZSHOW time)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...