Home Szabadidő Bulvár A tíz legszexisebb 50 fölötti színésznő – Válaszd ki a kedvencedet, írd...

A tíz legszexisebb 50 fölötti színésznő – Válaszd ki a kedvencedet, írd meg kommentben!

0
atlas fan event mexico city

Jennifer Lopez

J.Lóról felesleges lenne oldalakat írni, hiszen a hölgyet az egész világ ismeri. A legújabb pletykák alapján esélyes, hogy hamarosan ismét elvált nő lesz. Már 54 éves, de az ő esetében ez tényleg csak egy szám, semmi több.

A képen az Atlas című Netflix-mozi bemutatóján látható Mexikóvárosban május 21-én.

Elizabeth Hurley

Liz ma már csak keveset színészkedik – leginkább csak nem túl tehetséges kisfia filmjeiben vállal szerepeket – , és ha őszinték akarunk lenni, aktív éveiben sem a talentuma miatt imádtunk minden egyes képkockát, amin felbukkant. Ez a nő egy igazi nehézbombázó. Tíz nap múlva ünnepli az 59. születésnapját, és egészen egyszerűen kiakasztó, mennyire szexi még mindig.

A fenti kép egy május 14-én tartott New York-i jótékonysági bulin készült.

Rachel Weiss

Rachel A múmia idétlen, de ellenállhatatlan régészeként lett a popkultúra feledhetetlen alakja, és vonzereje mit sem csökkent az elmúlt évtizedekben, amit a Marvel is elismert, amikor ráosztotta a femme fatale szerepét 2021-ben a Fekete Özvegy című moziban. A hölgy már 54 éves, és még mindig elvarázsol minket a mosolya.

A fotón Rachel Daniel Craig társaságában látható tavaly szeptemberben egy New York-i rendezvényen.

Jennifer Connelly

Connellyre a Rocketeer című Disney moziban figyeltünk fel \’91-ben, melyben a hölgy annyira gyönyörű volt, hogy kis híján elvonta a figyelmünket a címszereplő szuperhősről. Azóta is aktív, legutóbb a Top Gun: Maverick című akciófilmben vette ki a részét a kasszarobbantásból és bizonyította be, hogy még ötven fölött is igazi ünnep a szemnek. Decemberben lesz 54 éves.

A fotó május 8-án készült New Yorkban.

Sophie Marceau

Novemberben lesz 58 éves az egyik legszebb nő, akit a francia film valaha a világnak adott. A Házibuli-filmek óta töretlenül rajongunk érte, ami azért nagy szó, mert a legutolsó ilyen alkotás 1982-ben került a mozikba.

A kép tavaly tavasszal készült egy párizsi sajtóeseményen.

Halle Berry

Halle Berry az egyik utolsó hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum, aki még a szexista 007-es idejében volt Bond-lány, és akinek a fedetlen kebleivel még egy olyan középszerű akciófilmből is kasszasikert lehetett csinálni, mint a Kardhal című mozi. Idén augusztusban ünnepli az 58. születésnapját, de húsz évet úgy letagadhatna, mint a szél.

A kép április 10-én készült a CinemaCon nevű expón, a Lionsgate prezentációja előtt.

Salma Hayek

Ha elhangzik a bombázó latina kifejezés, azóta jut rögtön Salma Hayek az eszünkbe, amióta láttuk őt meztelenül a Desperado című akciófilmben, illetve majdnem meztelenül az Alkonyattól pirkadatig című kultmoziban. Salma szeptemberben lesz 56 éves, de még mindig ugyanúgy tudunk érte rajongani.

A fenti kép a Cannes-i Filmfesztiválon készült május 18-án.

Sofía Vergara

Egy másik latin szépség, akit ritkábban láthattunk a nagy vásznon, de a Modern család bombázó feleségeként mégis sikerült fülig belezúgni. Ő a nyáron tölti be az ötvenkettőt.

A fotón Anastasia Soarével együtt látható április 10-én a Beverly Hills-i Four Seasons Hotelben tartott jótékonysági rendezvényen.

Nyitókép és képek: Pinterest;

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás