3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

A tinédzser, aki feltörte a CIA igazgató e-mail fiókját, a valaha készült legviccesebb interjút adta a CNN-nek + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nemrég került nyilvánosságra, hogy fiatal hackereknek sikerült betörniük a CIA igazgató John Brennan személyes e-mail fiókjába. A CNN Money tech tudósítójának Laurie Segallnak sikerült egy rövid telefon beszélgetést folytatnia az egyik hackerrel, ami sokaknak könnyeket csalt a szemébe a nevetéstől.

hacker CIA

“Tudna adni valami utalást a hátteréről, úgy értem, hogy hány éves, az Egyesült Államokban tartózkodik, mondana bármit magáról?” – kérdezte Segall.

“Igen, nos 22 évnél kevesebb vagyok, füvet szívok, és Amerikában élek.”

“És füvet szív?” – kérdezte Segall hitetlenkedve.

“Egész nap, minden nap,”- válaszolt a hacker.

“Szóval azt mondja, hogy betört a CIA igazgatójához, miközben ilyen állapotban volt?”

“Valószínű.”

A hackerek azt állítják, hogy képesek voltak hozzáférni a CIA igazgató John Brennan személyes e-mail fiókjához az AOL és a Verizon manipulálásán keresztül. Sikerült megszerezni Brennan címét, társadalombiztosítási számát és bankszámla információit, majd ezt az információt használták, hogy új jelszót állítsanak be Brennan fiókjában.

“Ő nagyon hülye, tényleg,” – mondta a hacker, miközben arról beszélt, hogy milyen könnyű volt feltörni Brennan fiókját. “Mint a CIA vezetőjének, ilyen magas pozícióban okosabbnak kellene lennie.”

Amikor megkérdezték, hogy miért Brennant szemelték ki, a hacker azt válaszolta, hogy a “szabad Palesztináért,” megjegyezve, hogy az amerikai kormány finanszírozta az izraeli kormányt, és hogy az izraeliek “ártatlan embereket ölnek.”

“Ha ez igaz, hogy valóban betörtek ebbe a személyes e-mail fiókba, milyen nehéznek nevezné ezt? – kérdezte Segall.

“Úgy érti egy tizes skálán?” – kérdezett vissza a hacker.

“Persze, tizes skálán.”

“Egy.”

“Egy?”

“Igen.”

Úgy tűnik, hogy a hackerek felkészültek az Egyesült Államok kormányának megtorlására a tettükért.

“Oroszországba fogok menni, és Snowdennel lazítok,” – mondta a hacker. “Tudom, hogy a kormány ettől elég dühös. Valószínűleg megkínoznának. Igazából elég gyorsan futok.”

Annak ellenére, hogy attól tart, hogy elkapják és megkínozzák, a hacker megígérte, hogy további akciókat fognak végrehajtani a következő célpontok ellen:

“A kormány és a rendőrség, és a Fehér Ház emberei. Ők vesztesek.”

A teljes interjú:

Forrás: Újvilágtudat

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...

Ma este az Elvis-imitátorok viszik a prímet! – Milliókért a pokolba – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...