6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

A tenyérvonalak elárulják, hogy milyen lesz a szerelmi életed és a házasságod!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Még most is sokan keresnek fel jósokat, hogy kiderítsék azt, mire is számíthatnak a jövőben. A nők inkább kíváncsibbak, és többségükben őket érdekli az is, hogy szerencséjük lesz-e, vagy sem a szerelemben, párkapcsolatban.

A tenyérvonalak elárulják, hogy milyen lesz a szerelmi életed és a házasságod

Most jó hírünk van neked. Tenyérjós segítsége nélkül magunk is ki tudjuk olvasni a vonalak mentén, hogy az elkövetkezendőkben mi várható a szerelmi életünkben, hogyan alakul a jövőnk ezen a téren.

Ha magunk felé fordítjuk a tenyerünket, az ujjak alatt húzódó első vonalat kell megfigyelni, amit a házasság vonalának is hívnak. Tegyük egymás mellé a két tenyerünket, és nézzük meg, hogy ezek a vonalak miként helyezkednek el.
Három kategória van:

1. Ha teljesen egy vonalat alkotnak

Ez arra enged következtetni, hogy csodás szerelmi életre számíthatsz. Sok öröm, boldogság ér majd a párkapcsolatodban, házasságodban. Ami a jellemvonásaidat illeti: kissé érzékeny és érzéki vagy, aki józanul gondolkozik, de nem szereti a hirtelen változásokat.

2. Ha a jobb tenyéren lévő vonal magasabb

Ezek az emberek hajlamosak idősebb párt választani maguknak. Nem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak, fittyet hánynak a társadalmi normákra, csak a saját vágyukat, boldogságukat tartják szem előtt.

3. Ha a bal tenyéren lévő vonal magasabb

Ezek az emberek szeretik a kihívásokat, és ilyenek a szerelemben is: szenvedélyesek, hevesek, kissé agresszívek. Ebbe a kategóriában a jó csajok és a menő srácok szoktak tartozni. Hajlamosak például külföldi diákokkal ismerkedni, férjhez menni hozzájuk, feleségül venni őket. Szóval hajlamosak az agresszióra, kalandvágyók és mindig valami szokatlan dologgal rukkolnak elő.

Forrás: Arany gondolatok

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...

Tragédia! Elhunyt Varga Tímea kutyája, gyertyát is gyújtott érte e temetőben..

Borzalmas ami történt! A temetőben teljesen összetörve fotózták le Vajna Tímeát Vajna Tímea teljesen összetört ugyanis férje Andy Vajna...