16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóA tamási gyermekotthonból rendszeresen tűnnek el kiskorú lányok, ez a véletlen műve...

A tamási gyermekotthonból rendszeresen tűnnek el kiskorú lányok, ez a véletlen műve lehet? – A mostani eset kapcsán rendőreink a lakosság segítségét kérik!

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Tamási Rendőrkapitányságon a 17050-157/50/2024. KÖR. számon körözési eljárást folytatnak Orsós Veronika Melinda eltűnése kapcsán.

A 15 éves lány az iregszemcsei gyermekotthon lakója, ahonnan 2024. február 24-én távozott el, azóta az otthonba nem érkezett vissza, tartózkodási helye ismeretlen, életjelet magáról nem ad.

Orsós Veronika Melinda körülbelül 160 cm magasságú, barna hosszú hajú,  barna szemű.

Eltűnésekor viselt ruházata fehér nadrág, rózsaszín sportcipő, piros pulóver.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/573-910-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem