4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

A szerelmes Gwen Stefani okozhatja Király Viktor vesztét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A The Voice két mes­tere egy­másba sze­re­tett, és könnyen lehet, hogy a friss ro­mánc el­te­reli a fi­gyel­mü­ket a ver­seny­ző­ik­ről. Köz­tük Ki­rály Vik­tor­ról is.

Az amerikai The Voice élő show-i előtt egy váratlan románc terelte el a figyelmet a műsor versenyzőiről. A tehetségkutató két mestere, Gwen Stefani és Blake Shelton ugyanis egymásba szerettek, és már a világ előtt is vállalják kapcsolatukat. Azonban a két sztárénekes egymásra találása akár rossz hatással is lehet a munkájukra.

A friss szerelem ugyanis elterelheti a gondolataikat, ronthat a koncentrációjukon, és így kevesebb figyelmet szentelhetnek majd a versenyzőikre. A túlzott sajtóérdeklődés miatt pedig feszültté válhatnak, ami szintén a munka rovására mehet.

A szerelmes Gwen Stefani okozhatja Király Viktor vesztét

(Fotó: NBC)

Mindez nekünk sem túl jó hír, hiszen Gwen Király Viktor mestere, vagyis ő felel azért, hogy a Megasztár egykori nyertese megfelelően felkészüljön a fordulókra. Az pedig igencsak kellemetlen lenne, ha Viktornak azért érne véget idő előtt a verseny, mert a szerelmes tanára másra koncentrált.

Egyelőre azonban még nem jelentkeztek problémák. Legalábbis a magyar fiú arról számolt be a Borsnak, hogy a No Doubt frontasszonya rengeteget próbál vele a jövő hét eleji megmérettetésre. Sőt még abba is beleszól, hogy Viktor mit viseljen majd a színpadon. Remélhetőleg mindez a későbbiekben sem változik, amennyiben énekesünk továbbjut.

A szerelmes Gwen Stefani okozhatja Király Viktor vesztét1

(Fotó: NBC)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...