-1.4 C
Budapest
2023. december. 5. kedd

A Soros-szervezetek irányítják a magyar pedofilellenes törvény elleni támadásokat..

Dátum:

Megosztás:

A Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indítottak nemzetközi lejáratókampányt Magyarország ellen a pedofilellenes és gyerekvédelmi törvény miatt

– ez derül ki, ha végigvesszük a tiltakozó szervezetek listáját, amelyek Brüsszelben is erőteljes lobbitevékenységet folytatnak.

Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watch-ról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról. Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a „Soros karmesterének” nevezett Gerald Knaus vezényli le, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nem csak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, Alex Soros is.

Az elmúlt napokban az UEFA-tól Brüsszelig.

NEMZETKÖZI ÖSSZTŰZ ZÚDULT MAGYARORSZÁGRA, CSUPÁN AZÉRT, MERT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELFOGADOTT EGY TÖRVÉNYCSOMAGOT A GYERMEKEK VÉDELME ÉRDEKÉBEN, AMELY A PEDOFILOK ELLEN, A GYEREKEK ÉS A SZÜLŐK JOGAI MELLETT ÁLL KI.

A pedofilellenes törvényt a Soros György amerikai milliárdos által finanszírozott álcivil szervezetek homofóbtörvénynek kezdték hazudni, annak ellenére, hogy az legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre (természetesen, amennyiben nem követnek el pedofil bűncselekményt, de itt sem tesz különbséget a nemi irányultság között).

Az alábbiakban sorra vesszük, hogy

MELY SOROS-SZERVEZETEK BONYOLÍTJÁK LE A MAGYARORSZÁG ELLEN IRÁNYULÓ, NEMZETKÖZI LEJÁRATÓKAMPÁNYT, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGFELELJENEK A MILLIÁRDOS SPEKULÁNSNAK ÉS A SOROS-BIRODALOM TRÓNÖRÖKÖSÉNEK, LEENDŐ ÚJ FŐNÖKÜKNEK, ALEXNEK.

Míg ugyanis Soros Györgynek – részben politikai és üzleti céljai miatt – az illegális és tömeges migráció volt személyes ügye, addig fia, Alexnek az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Az apja által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki akarnak megfelelni, mivel fokozatosan ő veszi át a Soros-birodalom vezetését.

Alex Soros és párja. FORRÁS: ORIGO

A lejáratókampányt pedig ezúttal is Soros régi embere, Gerald Knaus vezényli.

Ahogy arról az Origo csütörtökön a Magyar Nemzet alapján beszámolt, Knaus ismét aktivizálódott. A Nyílt Társadalom Alapítvány egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája kedden nyilvános Twitter-bejegyzésben kelt ki az UFEA ellen, mivel az megtiltotta, hogy a müncheni aréna politikai okokból szivárványszínű kivilágítást kapjon a német-magyar focimeccs idején.

Gerald Knaus. FORRÁS: GETTY IMAGES/2018 TRISTAR MEDIA/TRISTAR MEDIA

KNAUS EGYIK BEJEGYZÉSÉBEN AZ EURÓPAI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉGGEL SZEMBENI CIVIL BOJKOTTRA SZÓLÍTOTT FEL,

majd a szövetség igazgatósági tagjairól is kirakott egy képet, amit az alábbi sokat mondó hozzászólással látott el: „Ki fél tőlük?”

Érdemes felidézni, hogy tavaly a Magyar Nemzet éppen Gerald Knaus személyében azonosította azt a személyt, aki migrációs kérdésekben a hazánk elleni lejárató akciók irányítójaként, illetve végrehajtójaként bukkant fel. A Magyar Nemzet ezt követően 2020 szeptemberében cikksorozatban számolt be a European Stability Initiative (ESI) elnökének ténykedéséről. Knaus a cikksorozatot követően interjút adott a Magyar Narancsnak, ám a Magyar Nemzetben megjelent információkkal nem szembesítették. A balliberális hetilap azzal magyarázkodott, hogy az interjút még a Magyar Nemzetben megjelent tényfeltáró összeállítás előtt vették fel.

Egy valami egészen biztosan megállapítható:

A SOROS ÁLCIVILJEI ÁLTAL MAGYARORSZÁG ELLEN INDÍTOTT KAMPÁNY KÍSÉRTETIESEN HASONLÍT ARRA, AMIKOR HAZÁNKAT AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ ELUTASÍTÁSA MIATT TÁMADTÁK, „EGÉSZ VÉLETLENÜL” PONTOSAN UGYANEZEK A SZERVEZETEK, „SZINTÉN VÉLETLENÜL” GERALD KNAUS VEZÉNYLETE ALATT.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek ezek a Soros-szervezetek.

Amnesty International

Az Amnesty International Magyarország június 18-án a magyar-szlovák határon helyezett ki olyan táblákat, amelyen áthúzták az „LMBTQI Szabadság Zónája” háromnyelvű (magyar, angol, orosz) feliratot.

Videó: https://twitter.com/i/status/1405829495035138049

AZ AMNESTY INTERNATIONAL AZÉRT IS LŐTT EZZEL ÖNGÓLT, MERT SZLOVÁKIÁBAN, MAGYARORSZÁGGAL ELLENTÉTBEN, NEM ISMERIK EL AZ AZONOS NEMŰEK BEJEGYZETT ÉLETTÁRSI KAPCSOLATÁT SEM, DE ERRE A SOROS-SZERVEZET JELENLÉVŐ KÉPVISELŐI EGY SZÓT SEM PAZAROLTAK, AMI ARRA ENGED KÖVETKEZTETNI, HOGY A CÉLJUK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG TÁMADÁSA A SPEKULÁNS MEGBÍZÁSÁBÓL.

FORRÁS: AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG/FACEBOOK

Az Amnesty International Magyarország közösségi oldalai tele vannak genderpropagandával.

Természetesen készültek a müncheni magyar-német meccsre is két migránsbarát propagandaanyag publikálása között.

Civil Liberties Union for Europe

A Civil Liberties Union for Europe honlapján, a „képzés” rovatban Israel Butler és Valentin Toth tollából jelent meg egy írás, „Aktivisták: hogy ne beszéljetek a mérgező törvényekről” címmel. Valentin Toth a budapesti ELTE hallgatójaként diplomázott, és korábban – egyebek közt – digitális újságírással foglalkozott. A június 18-ai írás fő mondanivalója az, hogy

A PEDOFILELLENES TÖRVÉNY ELNEVEZÉS HASZNÁLATÁVAL HIBÁZTAK AZ EZT TÁMADÓ ERŐK.

Éppen ezért a szerzők azt tanácsolták az újságíróknak, hogy „meg kell állniuk egy pillanatra, és végiggondolniuk azokat a szavakat, amelyeket a beszámolóikban és a kampányaikban használnak.” Ezek után – láss csodát –  hvg.hu múlt hétfőn „homofóbtörvényként” kezdte emlegetni a jogszabályt, 26 óra leforgása alatt 9 cikkben említve ezt a kifejezést, majd más baloldali propagandalapok is elkezdték követni.

A Civil Liberties Union for Europe közösségi oldalai egyébként tele vannak a magyar pedofilellenes törvény ellen uszító tartalmakkal.

TASZ

Magától értetődően a Civil Liberties Union for Europe magyarországi tagszervezete, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ ) is tiltakozott a pedofiltörvény ellen.

Human Rights Watch

A Human Rights Watch is kivette részét a Magyarország ellen a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvény kapcsán indított nemzetközi fake news-kampányból.

 

Magyar Helsinki Bizottság

Nem maradhatott ki a sorból a Magyar Helsinki Bizottság sem, amely már a kezdetektől álhíreket terjesztett a pedofiltörvényről.

FORRÁS: MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁG/FACEBOOK

 

Háttér Társaság

A Háttér Társaság hosszú évek óta Soros György pénzéből működik. Vezetőjük, Dombos Tamás LMBTQ-aktivista – a hvg.hu beszámolója szerint  – a pedofilellenes törvényt homofób törvénynek hazudta.

FORRÁS: HÁTTÉR TÁRSASÁG/FACEBOOK

Természetesen tüntetésre is biztatták az LMBTQ-aktivista híveiket.

A fentiek jól mutatják, hogy megint ugyanaz zajlik, mint amikor Magyarország megállította az illegális migránsáradatot: a Soros-birodalom azonnal egyszerre mozdult meg és próbálta támadni hazánkat. Akkor is jelentős lobbierőt vetettek be Brüsszelben, és most is.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Németországban – a kifutópályához fagytak a repülőgépek Münchenben

A bajor főváros repterét órákra le kellett zárni a havazás és a fagy miatt. Az X-en megjelent videó kísérő...

Döbbenetes videó arról, hogy mit okozhat az autó tetején szállított fenyőfa

Hogyan szállítsuk a fenyőt, ha autóval mentünk vásárolni és meglehetősen nagy fát választottunk? Videón magyarázzák el. A karácsonyi fenyő...

Életveszély: a világ legpofátlanabb bliccelőjét fotózták le az 1-es villamos hátulján – videó

Nem mindennapi megoldással utazott valaki a budapesti 1-es villamoson. Egy potyautas a jármű hátuljára kapaszkodott fel, és élvezte...

Mi történt? A közönségkedvenc nem tér vissza a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába

Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. A korábbi közönségkedvenc nem vesz...