21.9 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

A Soros-birodalom örököse Magyarországot támadja! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

A New York Times-ban megjelent véleménycikk szerint, melynek szerzője Soros Alex, Soros György fia és örököse, Magyarországon antiszemita kampány zajlik apja ellen, ennek is köszönhetően kapott apja levélbombát.

A Trump elnököt is ostorozó véleménycikk megmutatja, hogy Alex szép lassan átveszi apja szerepét és terjeszti a Nyílt Társadalom eszméjét.
A dolog pikantériája, hogy a Soros-cikk abban a New York Times-ban jelent meg, melyben néhány napja még az amerikai elnök meggyilkolásáról olvashattunk. Soros tehát abban a lapban ír gyűlöletkeltésről és antiszemitizmusról, melyben egy nappal korábban még Trump elnök meggyilkolásáról írtak novellát. Mindezt persze a Nyílt Társadalom és a szabadság jegyében.

„Apám a náci rezsim árnyékában nőtt fel Magyarországon. Nagyapám hamis iratokkal segített, hogy a budapesti zsidók túlélhessék a támadásokat. A háború után, ahogy a kommunisták hatalomra kerültek, apám Londonba, ahol a londoni közgazdasági iskolában tanult, mielőtt belekezdett volna igen sikeres pénzügyi karrierjébe” – írja az ifjú Soros.

Ezzel szemben az igazság az, amit Soros György is elismert: nemhogy nem harcolt a nácik ellen, hanem tevékenyen segítette őket. A londoni éveket pedig a font bedöntésével akarta „meghálálni”, de Alex erről hallgat.

Trumpot és Orbánt egyaránt gyűlöletkeltőnek nevezte,
és kitért arra is, hogy hazánkban a Soros-ellenes kampány nem más, mint antiszemitizmus.
Alex láthatóan nem elég felkészült a magyar politikai helyzettel kapcsolatban, ugyanis egy országot és annak kormányát állítja be antiszemitának, melynek köztudottan jó kapcsolata van Izraellel (említhetjük Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő budapesti látogatását), vagy ahol a migránsok nem vernek meg valakit mert „úgy néz ki, mint egy zsidó” (Franciaország).

Soros Alex megnyilvánulása nem is azért fontos igazán, mert amit leír, az hazugság, sokkal inkább azért, mert lépésenként átveszi apja helyét és a Soros-hálózat vezetését.

Emlékezhetünk arra is, mikor Soros György Brüsszelbe látogatott, ott volt vele fia, vagy hogy Alex már számos Twitter-bejegyzésben, illetve különféle cikkekben osztja meg apjával megegyező véleményét a világgal.

Figyelő

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Puskás Aréna Szoborparkban, hogy egy felejthetetlen koncerten vehessen részt.

Nem csalás, nem ámítás, idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású és ingyenes eseményét, a...

A kutatók kiderítették, meg kell-e mosni a rizst főzés előtt

A rizs Ázsiában és Afrikában több milliárd ember számára alapvető élelmiszer. A világ számos ikonikus ételének összetevője. Univerzális vonzereje...

Meghalt egy kislány – videó

Felfoghatatlan tragédia: magára rántotta a tévét és meghalt egy kislány Videó Magára rántotta a tévét, meghalt egy másfél éves kislány...

Földet ért a különleges minta a világűrből – videó

Földet ért vasárnap Utah állam területén az OSIRIS-Rex amerikai űrszonda által begyűjtött aszteroidaminta. A NASA amerikai űrkutatási hivatal élő...