16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

A romániai halálos vasúti baleset margójára: Szörnyű baleset: Gyerekkori barátnőit vitte a halálba Sanda

Dátum:

Megosztás:

Öt családot ért tragédia Erdélyben, körülbelül 100 kilométerre a magyar határtól. A fiatal lányok a kolozsvári egyetemi diplomaosztó ünnepségről tartottak hazafelé, amikor a zsibói vasúti átjáróhoz érve a sofőr nem nézett körül, és összeütköztek egy személyvonattal.

Diplomaosztó buliról vitte haza barátnőit Sanda (kis képen, középen). Nem nézett körbe a vasúti síneknél

A helyi lapok információi szerint a hátsó ülésen utazó három lány az ütközés után kirepült az autóból és azonnal meghalt. Holttestüket méterekkel távolabb találták meg az autótól. Ketten a jármű roncsai közé szorultak. Egyikük szintén a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a másik – a sofőr – még eszméleténél volt, amikor a mentők megérkeztek, őt életveszélyes állapotban a zilahi sürgősségire szállították.

Rendőrségi információk szerint az autóban ülő lányok – Claudia, Maria, Madalina és Sara – a kormánynál lévő barátnőjüket kísérték el az egyetemi évzáró ünnepségre. A Máramaros megyei Sanda Ungurról annyi derült ki, hogy a Máramaros megyei Műszaki Egyetem végzős hallgatója. A többi lánnyal gyerekkoruk óta ismerték egymást, de különböző iskolákban tanultak: Nagybányán, Kolozsváron, illetve Nagyváradon voltak egyetemi hallgatók. Valamennyien közgazdasági és üzleti szakon tanultak.

A szakértői vizsgálatok arra is keresik a választ, hogy Sanda fogyasztott-e alkoholt, mielőtt a volán mögé ült. Úgy tudjuk, annyi bizonyos: figyelmetlenül hajtott át a vasúti síneken, ez vezetett a balesethez. Az átjáróban nem volt sorompó, de fény és hangjelzés figyelmeztetett arra, hogy jön a vonat, ezt nem vette észre a lány.

Forrás: borsonline.hu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...