22.8 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

A rendőröket is megrázta az eset: két gyerek holttestére bukkantak a kertben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy test­vér­pár holt­tes­tére buk­kan­tak egy áru­házi Mi­ku­lás kert­jé­ben.

Saját apjuk kertjében bukkant rá a rendőrség két tini holttestére.Az Effingham megyei seriffhivatal emberei a 14 éves Mary Crocker ügyében nyomoztak, akit hetek óta nem látott senki.

Mint kiderült, szörnyű oka volt: apja, a Walmart Mikulásaként dolgozó 49 éves Elwyn kertjében volt elásva. A halottkém szerint hónapok óta halott lehetett. Mellette megtalálták bátyját is, Elwyn Jr.-t, aki két éve tűnt el.

A rendőrég számára is érthetetlen, hogy tűnhet el úgy két gyerek, hogy senki sem tesz bejelentést a hatóságoknál, nem kereste őket senki.

Letartóztatták az apát, a gyerekek mostohaanyját, a nő anyját és annak a barátját. Egyelőre nem tudni, hogy ők gyilkolták-e meg a tiniket, de a családot a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel gyanúsították meg.

A házban a rendőrök találtak egy speciális igényű gyereket is, akit kórházba szállítottak megfigyelésre – írta a Time.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook