19.9 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

A rendőrök szörnyű hangokat hallottak egy földkupac alól – Amikor mozogni kezdett a homok mindenki ledermedt!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szinte hihetetlen, hogy egyes emberek mennyire kegyetlenül tudnak bánni a védtelen állatokkal. Teljesen érthető, ha valaki nem akar háziállatot, de ha már van egy, azt nem szabadna bántania, csak azért mert ráun.

Ha nincs más megoldás, akkor tovább kell adni rajta és eljuttatni egy olyan helyre, ahol megkapja a neki kijáró szeretetet, de legrosszabb esetben legalább egy menhely gondjára bízni.

Valami nagyon nincs rendben azokkal az emberekkel, akik úgy vélik, hogy az állatokkal lehet úgy bánni, akár a szeméttel.

Floridai rendőrök járőrözés közben arra lettek figyelmesek, hogy kutya vonítás szűrődik ki valahonnan, anélkül, hogy bárhol a környéken négylábút láttak volna. Eldöntötték, hogy a végére járnak a dolognak. Ekkor vették csak észre, hogy a kétségbeesett hang egy földkupac alól jön.

Tudták, hogy azonnal cselekedniük kell és elkezdtek ásni. Egy kicsi kölyökkutyát szedtek ki a föld alól. A kiskutya élve volt a föld alá temetve. Habár alig tudott oxigénhez jutni, mégis életben maradt.

A rendőrök szörnyű hangokat hallottak egy földkupac alól – Amikor mozogni kezdett a homok mindenki ledermedt! 1

Tucker szerencsés megmenekülése

A kicsi jószággal egyből az állatorvoshoz rohantak, ahol kiderült, hogy csupán egy hetes még, de nagyon szépen átvészelte ezt a szörnyű esetet. Amikor végre enni kapott, kifejezetten elégedett volt.

Elnevezték Tucker-nek és azonnal nagy népszerűségre tett szert a rendőrségen. Sőt mi több, annak ellenére, hogy élete ilyen szörnyű kezdettel indult, nem sokkal később már gondos, jó kezekbe került. Az egyik állatorvos annyira beleszeretett a csöppségbe, hogy eldöntötte, örökbe fogadja, és olyan otthont nyújt neki, amit megérdemel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás: tudasfaja.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szóbeli vetkőzőshow-ba kezdtek a világ vezetői

Nem tudom, hogy derék fölött vagy alatt akarnak félmeztelenre vetkőzni, de mindkét esetben gusztustalan látvány tárulna elénk − fogalmazott Vlagyimir...

Újabb borzalmas tragédia: bányatóba fulladt két kisfiú Tatabányánál: a szüleiknek arra sincs pénzük, hogy hazaszállítsák gyermekeik testét

A két kiskorú gyermek a nagyszülőknél volt látogatóban, és egy bányatóra mentek fürdőzni, ahol tragikus körülmények között vesztették...

„A légzés nehéz volt, a gyerekek sírtak” – Egy utas részletesen elmondta, mit éltek át a felforrósodott vonatba zárt emberek a Keletiben

Sikerült beszélnünk egy, a vonaton rekedt utassal, aki pontosan leírta, mi történt a Keleti pályaudvaron. Mint megírtuk, utasok rekedtek...

Szétlövésben kikaptunk az Egyesült Államoktól – már csak a 7. helyben reménykedhetünk

Hullámzó játék, bosszantó fórkihasználás és büntetők a végén – a magyar férfi vízilabda-válogatott megszenvedett, és végül szétlövésben alulmaradt...
facebook