8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

A rendőrök és katonák a lakosságot hivatottak megnyugtatni – hangsúloyzta Bakondi György

Dátum:

Megosztás:

forrás: MTI

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában beszélt arról, hogy a járőrök fegyverzetét megerősítették, éles lőszer van náluk.

 A RENDŐRÖK ÉS KATONÁK A LAKOSSÁGOT HIVATOTTAK MEGNYUGTATNI

A főtanácsadó felidézte, hogy a múlt pénteken történt párizsi merényletek után szombaton – ahogy több más országban – Magyarország védelmének garantálása érdekében a magyar kormány is megerősítette a biztonsági intézkedéseket. Ennek „nyílt” részeként a közterületeken – mint a repülőterek, vasútállomások, buszpályaudvarok, nagy forgalmú aluljárók – megerősített rendőri és katonai jelenléttel biztosítják az emberek védelmét.

Ezzel együtt a háttérben is intenzívebbé vált a munka a titkosszolgálatok és biztonsági szervek közötti nemzetközi szintű együttműködésben. A magyar szolgálatok is kiemelten foglalkoznak a terrorizmussal összefüggésben szerte a világon keletkezett információkkal.

Európa-szerte intenzívebbé vált a szolgálatok közötti információcsere, egyrészt annak érdekében hogy fel lehessen deríteni mi történt, másrészt, hogy minél több információ legyen arról, hogy mi várható – emelte ki a főtanácsadó.

Bakondi György elmondta, hogy szombat óta már több megkeresés érkezett arról, hogy „bizonyos szír emberek” áthaladtak-e Magyarországon. Ezeket a megkereséseket a lehető legrövidebb időn megválaszolják – mondta a belbiztonsági főtanácsadó, felidézve: ahogy azt korábban Orbán Viktor miniszterelnök is jelezte: Magyarország a legmesszebbmenően támogatja a francia hatóságokat.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...