31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

„A reményt nem veheti el tőlünk senki” – Megszólalt a díler elfogása után a házibuli során kizuhant fiú édesapja

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest – Elfogta rendőrség azt a 21 éves józsefvárosi drogterjesztőt és barátnőjét, aki egy budapesti házibuliba induló fiataloknak, köztük az érdi Nagy Richárdnak és társainak (17) kábítószert (LSD-t, THC-t és füves cigarettát) adott.

– Megnyugtató, hogy eredményes volt a rendőrök munkája, így leteszek arról, hogy magam kutassam fel a drogdílert és a társait – nyilatkozta a Blikknek Nagy László kőműves, a balesetet szenvedett fiú édesapja. – Megígértem a rendőröknek, hogy tiszteletben tartom a munkájukat, nem fogom többet zavarni a nyomozást. Tőlük tudom, hogy nem más lökte ki a fiamat, hanem a drog hatására magától ugrott ki az ablakon.

(A legfrissebb hírek itt)

Kiderült, az igazságügyi szakértő a tragikus sorsú Ricsi szervezetében drogot talált, ennek hatására vált fékezhetetlenné a viselkedése. Ricsi őrjöngés közben ki akart ugrani az ablakon, nekiszaladt az üvegnek, és elvágta a kezét. A társai bekötötték a sebét és mentőt hívtak hozzá, de mire megérkezett a segítség, Ricsi újra nekiszaladt egy másik ablaknak és kiugrott.

Mint azt a Blikk megírta, vasárnap hajnalban egy húsz fős fiatalokból álló társaság az érettségit akarta megünnepelni. Valamennyien Kaposvárról érkeztek Budapestre, de nem elégedtek meg az alkohollal, hanem drogot is fogyasztottak. Ennek hatására Nagy Richárd kiugrott a második emeleti lakás ablakán, és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál. Jelenleg csak a gépek tartják életben.

– A kisfiam hatéves volt, amikor elváltunk, de azóta is együtt neveltük a volt feleségemmel – folytatta Ricsi édesapja. – Nagyon nehezen viseljük a jelenlegi helyzetet, most indulunk be hozzá az édesanyjával a János kórházba. A fiunk állapota ellenére azt látjuk, hogy az orvosok és a nővérek mindent megtesznek érte. Nem tudjuk, meddig tartják őt életben, de amíg nem kapcsolják le a gépről, addig hinnünk kell a csodában. Mert a reményt nem veheti el tőlünk senki.

Nagy Richárdért a barátai és sporttársai Érden szorítanak: azt üzenték, hogy szurkolnak neki, erőt és kitartást kívántak élete legnagyobb küzdelméhez.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...