-2.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

A pincében bujkált: migránst fogott a kisszállási polgármester a hivatalban..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Aztán jöttek a rendőreink, összecsomagolták az illegális elemet, és visszakísérték a határhoz, .. ámen!

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Így történt:

Kisszállás — A polgármesteri hivatal pincéjében fogott el egy illegális bevándorlót Kisszállás első embere, Rozsnyai Attila. Az elhanyagolt külsejű fiatal, akire két telefonnal a kezében találtak rá, egyedül volt. Megszólalni még azután sem akart, hogy lebukott.

A Bács-Kiskun megyei falu polgármestere egy helyi lakossal együtt kerekedett fel múlt szerdán, hogy előkerítsék a férfit, akit többfelé láttak a településen. Mint kiderült, a Kisszálláson és környékén élők nyugalmát rendszeresen zavarják meg illegális bevándorlók.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Sajnos, ez nálunk majdnem mindennapos jelenség. Általában az itt élők jelentik be, ha gyanús alakot látnak a településen, most is így történt

– kezdte lapunknak a polgármester, aki egy bejelentés nyomán azonnal akcióba lendült. – Az egyik helyi lakossal karöltve kezdtem el keresni a férfit. Körbejártuk az egész falut, akit lehetett, megkérdeztünk, hol látták az ismeretlent.

Kiderült, hogy a polgármesteri hivatal előtt ücsörög, de mire odaértünk, már nem volt sehol. Volt egy megérzésem, hogy érdemes lenne megnézni a hivatal pincéjét. Végül tényleg ott találtam meg, összekuporodva a földön. Egy 70 centis, törött ablakon keresztül mászhatott be a kis helyiségbe – emlékezett vissza a polgármester, aki értesítette a hatóságokat, így az illetékesek azonnal elvitték a férfit a helyszínről.

– A boltban még angolul beszélt, energiaitalt vett magának. Nekem már nem volt hajlandó megszólalni, így nem tudtam meg, honnan jöhetett – tette hozzá.

Mivel Kisszállás csak 17 kilométerre fekszik a határtól, Rozsnyai Attila szerint ezért viszonylag gyakran bukkannak fel illegális migránsok a környéken.

– Egy másik polgármester kollégával beszéltem, ő azt mondta, mostanában a tanyákon élőkhöz kopogtatnak be, vizet kérnek, majd továbbállnak. Könnyen ki lehet szúrni őket, mivel hátizsák van rajtuk, többségüknek csapzott a külseje, és van, hogy nagyobb tömegben vonulnak. Tavaly például egy 25 fős csapatot füleltünk le a rendőrökkel a közeli erdőben. Érdekes, hogy nőt és gyerekeket még nem láttam, csak férfiakat – jegyezte meg a polgármester.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Folyamatosan jönnek

Idén már csaknem 80 ezer illegális határátlépőt fogtak el a hatóságok, továbbá csaknem 780 embercsempészt füleltek le. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Bakondi György szerint egyre többen vannak, akik elfogásukkor afgánnak vallják magukat.

blikk nyomán,

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...