17.4 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

A Pfizer vakcinával beoltott nővér már az oltás után rosszul lett és összeesett Tenessee-ben, élő adásban – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nővér, akit beoltottak Tenesseee-ben a Pfizer/BioNTech vakcinával, majd élő adásban sajtótájékoztatón szólt volna pár szót, már az oltás után nem sokkal rosszul lett és összeesett.

– osztotta meg a híres Robert F. Kennedy fia.

Pár nappal ezelőtt Alaszkában szintén egészségügyi dolgozók kerültek súlyos mellékhatásokkal kórházba a vakcina beoltása után.
5fdc74f385f5404d2920977d

A chattanoogai CHI Emlékkórház egyik nővérmenedzsere, Tiffany Dover, az elsők között kapta meg az oltást a létesítményben csütörtökön.

De amikor az első adag megkapása után a médiával kellett volna pár szót váltania, arról számolt be az ájulás előtt „nagyon szédül” , amint azt egy élő közvetítés rögzítette.

“Hirtelen csak megütött, éreztem, hogy ez jön” – mondta Dover. “Kicsit dezorientáltnak éreztem magam, de most jól érzem magam és elmúlt a fájdalom a karomban.”

A CHI Memorial egészségügyi személyzete szerint a mellékhatás nem kapcsolódott a vakcina összetevőihez, amelyet a Pfizer és a német BioNTech cég fejlesztett ki, és amelyet az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság jóváhagyott a hónap elején.

“Ez egy olyan reakció, amely bármely oltással vagy injekcióval nagyon gyakran előfordulhat”  mondta Dr. Jesse Tucker, a kórház orvosi igazgatója.

alternativhirek

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...

Újabb háború törhet ki Európában

Nagy az esélye annak, hogy Koszovó és Szerbia között ismét fegyveres összetűzés alakuljon ki – nyilatkozta a sajtónak...

Nincs veszélyben hazánk zöldtőkéje

A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági...
facebook