8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

A párom egy másik nővel aludt, de engem egyáltalán nem zavart, sőt örültem neki! (Üzenet minden nőnek! )

Dátum:

Megosztás:

Ezt a történetet minden olyan nőnek el kell olvasnia, akit valaha megcsaltak már az életben. Nagyon tanulságos! Napjainkban igen nehéz megtartani egy kapcsolatot hosszú időn keresztül. Ha problémák adódnak, nem vagyunk hajlandóak megoldást keresni, inkább odébb állunk.

Egy nő nyilvánosságra hozta azt a levelet, amit a férje szeretőjének írt. Ha nem akarjuk életünk végéig mérgezni magunk saját haragunkkal, bocsássunk meg ellenségeinknek.

“Nem fogom a neved elárulni, pedig tudom, hogy ki vagy, és teljesen nyilvánvaló, hogy van köztetek valami, hiszen már hosszú ideje gyanús képek keringenek rólatok a közösségi oldalon.

Szeretnék gratulálni neked, nyertél. Tudom, hogy ez volt minden vágyad, és köszönöm, amit értem tettél. Utálhatnálak, de én inkább hálás vagyok.

Köszönöm, hogy visszaadtad a szabadságom, hogy megmentettél egy csalódásokkal, és fájdalommal teli élettől. Köszönöm, hogy általad megismerhettem a férjem igazi arcát.

Köszönöm, hogy hitet, és motivációt adtál ahhoz, hogy menjek a saját utamon, a kitűzött céljaim felé tovább.

Köszönöm, hogy ráébresztettél arra, hogy többet érek annál, hogy hazudjanak nekem egész életemen keresztül. Rájöttem, hogy én ennél többet érdemlek, és nem érdemes egy érzelmi bántalmazás miatt szenvedni.

Köszönöm, hogy esélyt adtál rá, hogy találkozzak egy új szerelemmel, hogy újra megtapasztaljam, mi az igaz, tiszta szerelem, hogy teljes értékű nőnek érezhessem magam.

Köszönöm, hogy padlóra tettél, mert fájdalom nélkül nem érezhettem volna, hogy mennyire jó érzés felállni, és újjászületni. Köszönöm azt is, hogy beléptél az életünkbe, mert különben nem tanultam volna meg újra szabadon lélegezni.”

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...