26.7 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

A párkapcsolat és a közös kassza

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A párkapcsolat alapja a szerelem, de azért a pénzügyekről sem árt beszélni: hogy alakítsuk a kasszánkat?

 

A párkapcsolat és a közös kassza

Már a legelső randin következtethetünk arra, hogy hogyan áll a férfi az anyagiakhoz, hiszen az ebéd vagy vacsora végén felmerül a kérdés: ki fizet? Ez persze még nem egy komoly anyagi elköteleződés, de ha két ember szoros párkapcsolat kialakításán dolgozik, akkor nem árt a pénzügyekről is hasonlóan gondolkozniuk.

A mai világban látszik, hogy míg régen a férfiaktól szinte elvárás volt, hogy eltartsák a családot, a mai világban a nők szokták kezdeményezni, hogy menjen minden felesben, és a párkapcsolat alapja is legyen az, hogy külön kasszán éljenek.

Együttélés esetén nincs általános megoldás, hiszen minden kapcsolat máshogy működik, az azonban nem működik, ha a férfi és a nő teljesen máshogy gondolkodik. A közös háztartás esetén azért az furcsa, ha a két fél olyannyira nem téma a közös kassza, hogy azt sem tudják, a másiknak mennyi a jövedelme, vagy hol van a bankszámlája.

Ám mi van, ha a hölgynek nincs önálló bevétele, mert éppen szülési szabadságra megy? Adjon pénzt neki a párja, vagy használjanak közös bankszámlát? A videóból kiderül!

Forrás: napidoktor

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...

Brit kormányválság – Johnson visszautasítja a lemondását sürgető felszólításokat

A brit miniszterelnök ezeket sorra visszautasította a gazdasági helyzetre és a háborúra hivatkozva. Visszautasította Boris Johnson brit miniszterelnök a...

Ötven évvel ezelőtt már légzsák volt ebben a Mercedesben

Biztosan tudtad, hogy a Mercedes tette elsőként elérhetővé a ma ismert légzsákot a nyolcvanas évek elején az S-osztályhoz,...

“Medvék költöztek Magyarországra” – Medvét láttak a Börzsönyben is..

Újabb medve tűnt fel Magyarországon. Ezúttal Kismaros környékéről érkezett bejelentés. A fenevad a szemtanúk elmondása szerint a kocsijuk...
facebook