21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

A PaDöDő tagjai leszbikusok? Vagy leszbikus ikonnak számítanak? – teszik fel a kérdést a gyakorikerdesek.hu oldalon, íme a válaszok (18+)

Dátum:

Megosztás:

Íme a válaszok, amit a gyakorikérdések lapján találtunk..

– Nem. Egyik sem.
– Én úgy tudom Falusi együtt volt Kulkával fiatalon

– Nem azok.

– Miért is lennének azok?

– Nem számítanak leszbikus ikonnak. Az egyikük 100% nem leszbikus, a másik tagnak meg a magánügye az-e vagy sem.
– A Kulka meg meleg.
– Hát, az egyik tagot a volt barátnőm látta párszor Bp-en leszbikus buliban. Ha hazudok, akkor utána hazudok, de az ő elmondása alapján az egyikük leszbikus.
– Lang Györgyi biztosan az, Falusi Mariann nem.
– Egymáshoz sem férnének!
– Lang Györgyi (aki szklerózisos) nyíltan vállalta homoszexualitását. Igen, régebben férjnél volt. Falusi Mariann nem homoszexuális, minden riportját meghallgatom, és nemrég azt mondta, ő még várja a nagy ő-t. Férjhez szeretne menni.
– Nem Mariannak, Györgyinek volt a férje.
– Úgy tudom nem leszbik. De ha mégis azok akkor sem leszbikus ikonok.

– Lang Györgyi azt mondta egy interjújában, hogy a „szexualitását szabadon kezeli”. Nekem ebből az jön le, hogy legalább biszex. Mariannról azt hallottam, hogy neki csak pasijai voltak.

– Az hogy leszbikus ikonok lennének.. Szerintem ebben azért van valami. Még ha nem is azért, mert mindketten leszbik, de elég formabontóan néztek ki akkoriban a hagyományos nemi szerepek tekintetében. Szóval nekem elképzelhető, hogy sok meleg szerette őket. De nem éltem akkoriban és annyira nem ástam bele a témába eddig.

– A Visionön dolgoztam, Ománban voltunk, és velünk utaztak. Nagyon jó fejek voltak mindenkivel, és beszélgettem is velük.

– Szerettem a zenéiket is.

– Két udvarias, humoros és okos nő.

– Minden tiszteletem az övék.

Ha hasonló kérdésekre adott válaszokat szeretnél olvasni, katt ide: gyakorikérdésesk.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...