20.5 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

A németek kínjukban már “favicceket” gyártanak, hogyan kell majd átvészelni a telet: ugrókötelezéssel és lépcsőzéssel, két pulóverben menni fog..

Dátum:

Megosztás:

Gasag-főnök: “A legjobb, ha lerövidítjük a kézmosást”- hívja fel Németország lakossága figyelmét a Berliner Zeitung.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Georg Friedrichs vezeti Európa egyik legnagyobb regionális gázszolgáltatóját, a berlini Gasagot. A vállalat több mint 700 000 háztartási és kereskedelmi ügyfelet lát el földgázzal és bioföldgázzal, valamint zöld árammal. Megkérdezték Friedrichst, hogy a villamos energia helyettesítheti-e a gázt, mire számíthatnak a berlini háztartások a legrosszabb forgatókönyv esetén, és mit gondol az Északi Áramlat 2 elindításáról mint megoldásról.

Íme néhány érdekes részlet a cikkből:

“És milyen hőmérsékletet javasolsz a lakásba ősszel? 18 fok?

Berlini és brandenburgi ügyfeleinkhez az a nagy kérésünk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük. A kényelmi hőmérsékletek azonban nagyon eltérőek lesznek. Egy idős vagy beteg embernek két fokkal többre lehet szüksége a lakásban, mint annak, aki fiatal és fitt, és két pulóverrel és egy kis lépcsőmászással átvészeli a telet. De van értelme, és mindannyiunknak csökkenteni kellene a hőmérsékletet, és megnézni, hol van a fájdalomküszöbünk. Már egy fokkal alacsonyabb szobahőmérséklet is akár hét százalékos energiafogyasztást takarít meg. Az egyetlen kérésünk: Kérjük, azonnal kezdje el, ne várja meg a telet – és vegye komolyan.”

Nem túl bíztató kilátások, ha ezt egy komoly német érdekképviseleti nagyvállalat első embere jelenti ki!

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így dolgoznak rendőreink – videó

Így fogták el a veszélyes bűnözöt.. Videó itt! Hirmagazin.eu

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...
facebook