0.6 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

A német titkos társaságok ősi szuperfegyvereket rejtettek el a nácik elől

Dátum:

Megosztás:

Adolf Hitler irányítása a náci Németország felett szigorúan korlátozott lett, amikor a titkos társaságok által felfedezett nagyon fejlett technológiákból szuperfegyverek kifejlesztésére került sor, melyeket felkutattak az egész világon, hogy olyan technológiákat fejlesszenek ki, melyek könnyedén megváltoztathatták volna a 2. Világháború kimenetelét.

UFO, földönkívüli
A Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában (1) Corey Goode, a titkos űrprogram informátora több dolgot is leírt, amiről a titkosított adatokat tartalmazó okos eszközökön olvasott szolgálati idejének 20 éve alatt. Ismertette a német titkos társaságok egész világra kiterjedő expedícióit, hogy olyan fejlett technológiákat találjanak, melyeket ősi emberi civilizációk, vagy akár földönkívüli látogatók építettek.

Goode azt állítja, hogy a tudás ezekről a fejlett technológiákról a Himalája indiai, kínai és tibeti régiójára koncentrálódott. A német titkos társaságok, majd később a náci SS expedíciókat küldött ezekbe a régiókba, ahol ősi tekercseket és könyveket találtak, melyeket visszavittek Németországba néhány helyi szerzetessel és írástudóval együtt, akik el tudták magyarázni azokat.

Ezek az expedíciók közvetlenül az 1. Világháborút követően indultak, majd csúcspontjukat az 1930-as években érték el, amikor Hitler náci pártja hatalomra jutott, Goode szerint. A legnagyobb német titkos társaságok a Thule, a Vril és a „Fekete Nap” volt, melyek részt vettek ezekben az expedíciókban.

Bár kiterjedt irodalma van a Thule Társaság Hitler hatalomra jutásában betöltött szerepéről, kevesebbet tudunk a Vril és a „Feket Nap” (németül Schwarze Sonne) társaságokról. A Thule Társaság 1918. augusztus 17-én jött létre, majd a Vril Társaságot nem sokkal ezután mintegy oldalhajtásként alakították meg. Az utóbbit német női médiumok hozták létre, akik pszichikai képességeiket használták az ősi föld alatti vagy földönkívüli civilizációkkal való kommunikációra.

Peter Moon „A Fekete Nap: Montauk náci-tibeti kapcsolat” című könyvében leírja, hogy a Fekete Nap társaságnak olyan vezető személyiségek voltak tagjai, mint az SS-es Heinrich Himmler.

Goode szerint A Fekete Nap társaság szorosan együttműködött a Thule, a Vril és más titkos társaságokkal a német szakadár frakció megalakításában az Antarktiszon és Dél-Amerikában. A következménye ennek az volt, hogy míg a Fekete Nap társaság hivatalosan Himmler SS-éhez kapcsolódott, elsődlegesen a Thule, a Vril és más titkos társaságokhoz volt lojális.

Ez egy izgalmas következtetéshez vezet. Himmler azt hitte, hogy a SS Fekete Nap társasága sikeresen beszivárgott a német titkos társaságokba, és megosztja az utóbbiak titkait a fejlett űr és technológiai programokról, melyek folyamatban voltak az Antarktiszon és Dél-Amerikában. Ez vezetett Himmler és Hitler azon szilárd meggyőződéséhez, hogy a szupefegyvereket végül kifejlesztik, és időben bevethetik, hogy megnyerjék a háborút. Ehelyett egy döntés hoztak feltehetőleg a Thule, a Vril és más titkos társaságok, hogy feláldozzák Hitler náci rezsimjét, és a Fekete Nap nem adta át a technológiákat.

A „Bennfentesek feltárják a titkos űrprogramokat és földönkívüli szövetségeseiket” című könyvben (2) bizonyítékok kerültek bemutatásra, hogy az első antigravitációs űrjárművet a Vril Társaság építette meg a Thule Társaság gazdag tagjainak támogatásával, majd később hivatalos náci támogatással. Bizonyítékok vannak ara vonatkozóan, hogy a Vril repülő csészealj prototípusát valójában Németországban találták meg, majd átszállították az Egyesült Államokba.

Ellentétben a hagyományos történelmi magyarázattal, hogy Hitler volt a náci Németország abszolút uralkodója, Goode egy nagyon eltérő képet fest le azon információk alapján, melyeket a szolgálata során használt okos eszközökön olvasott. A valódi hatalom a német titkos társaságok kezében összpontosult, melyek eldöntötték, hogy milyen technológiákat adnak át a nácik háborús erőfeszítései számára.

Ahogy a 2. Világháború során egyre több vereséget szenvedtek a nácik, Goode állítása szerint a német titkos társaságok már nem voltak érdekeltek abban, hogy segítsenek Hitlernek megfordítani a háború árapályát:

Úgy gondolom, hogy voltak olyan technológiák, melyeket megszereztek és integráltak a szakadár titkos űrprogramjukba, melyet fejlesztettek. De ezt ők a saját céljaik számára fejlesztették, és kiderült, hogy nem törődnek azzal, hogy Németország megnyeri-e a 2. Világháborút, és hogy az anyaország használva ezt a technológiát legyőzi az Egyesült Államokat és ellenségeiket, akik részt vettek a háborúban.

Míg a náci Németország folytatta a fejlett fegyver programját az alapján, amit Himmler SS-e fedezett fel, a legfejlettebb technológiákat visszatartották Hitelrtől, és távoli helyekre vitték Dél-Amerikába és az Antarktiszra.

Ezeken a távoli helyeken, távol Európa széleskörű megsemmisítésétől a német titkos társaságok szabadon kidolgozhattak egy párhuzamos technológiai programot, melyet kétségbeesetten próbált elérni a náci SS. A titkos társaságok magasan fejlett űrhajókat és fegyver technológiákat építettek, és folyamatosan visszatartották, hogy ne juthasson Hitler tudomására vagy irányítása alá.

1939-től, amikor az első antarktiszi bázist hivatalosan is létrehozta a náci Németország, a titkos társaságok hazatelepítették a legtehetségesebb tudósokat, hogy kiépítsenek egy szakadár német frakciót. Goode három olyan bázist ismertet, melyek olyan helyeken épültek, melyeket korábban egy ősi föld alatti civilizáció használt, akik segítettek a német titkos társaságoknak. Az építési program a háború során is folytatódott, és a náci Németország fenyegető vereségével egyre gyorsult.

Amikor Byrd admirális 1947 januárjában elérte az Antarktiszt, találkozott a szakadár német titkos társaságokkal, akiknek technológiája jóval fejlettebb volt, mint ami Himmler SS-ének birtokában volt, mely nem sokkal korábban szenvedett vereséget. Az amerikai haditengerészet kábító vereséget szenvedett a szakadár német frakciótól.

Szilárd történelmi bizonyítékok vannak, melyek alátámasztják Goode lenyűgöző állításait. Köztudott, hogy a náci SS-nek volt egy kutatócsoportja, az úgynevezett Ahnenerbe (magyarul „ősöktől örökölt”), mely valóban küldött expedíciókat Tibetbe (3), Peruba és más helyekre, hogy felkutassák az ősi tudást és technológiákat. A náci SS Ahnenerbe könnyen nyújthatott a Goode által leírt német titkos társaságok kutatásai számára védőernyőt.

corey_goode_n_met_titkos_t_rsas_g_rprogram_exped_ci_si_technol_gia_n_ci_hitler_2015_j_vil_gtudat
Német tudományos expedíció Tibetben 1938 májustól 1939 augusztusig, melyet a német zoológus és SS-tiszt Ernst Schäfer vezetett.

Azt is tudjuk, hogy a Thule Társaság volt a Német Munkáspárt támogatója, amely a náci párt elődje volt. A Thule Társaság erkölcsileg, intellektuálisan és testileg felsőbbrendű emberi lények (németül Übermensch) kifejlesztésébe vetett hite lett a náci ideológia létrejöttének egyik legfontosabb alapelve. A Thule elitjének választása Hitlerre esett, hogy vezesse a születőben lévő náci pártot, mert azt hitték, hogy könnyen lehet őt irányítani.

A hagyományos történészek azt mondják, hogy Hitler korábbi támogatói ellen fordult, átvette az abszolút hatalmat, és betiltotta a titkos társaságokat. Ezzel szemben Goode szerint Hitler soha nem volt több, mint a német titkos társaságok egy bábja, melyek eldöntötték, hogy milyen információkat és fejlett technológiákat fognak átadni számára, ahogy folytatta militarista politikáját.

A Kozmikus Közzététel legújabb epizódja további részletekkel szolgál a német titkos társaságok által kidolgozott fejlett technológiákról, melyeket Goode egy korábbi epizódban és egy e-mail interjúban már nyilvánosságra hozott. (4)

Goode beszámolói megdöbbentő következtetéshez vezetnek. A német titkos társaságok kihasználva Hitler náci rezsimjét meggyőzik, hogy biztosítson forrásokat egy szakadár német űrprogram technológiai infrastruktúrájának kiépítéséhez az Antarktiszon és Dél-Amerikában.

A német titkos társaságok megígérték, hogy megosztják a fejlett technológiákat, melyek lehetővé teszik Hitler számára Európa meghódítását. Ehelyett becsapták Hitlert, és lehetővé tették a náci Németország összeomlását.

Talán a leginkább felkavaró Goode azon állítása, hogy a német titkos társaságok végül egyesítették erőiket az amerikai székhelyű titkos társaságokkal, hogy beszivárogjanak az amerikai hadiipari komplexumba. Ennek eredménye lett számos fejlett űrhajó létrehozása a német titkos társaságok és amerikai szövetségeseik irányítása alatt, melyre Goode „Sötét Flottaként” utal – a Thule Társaság náci elvein alapuló titkos űrprogram.

Az elmúlt néhány évben Goode szerint más titkos űrprogramok egyesültek, hogy kiküszöböljék és felfedjék a Sötét Flotta és szövetségesei történelmi tevékenységét. Ahogy egyre több közzétételre kerül sor, az emberiség tájékozottnak fogja találni magát, és végül megszabadul a titkos társaságok régóta folyó manipulációjától olyan technológiák által, melyek korlátozhatják az emberi potenciált.

Exopolitics

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...