0.6 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Dátum:

Megosztás:

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő erőt felhasználva nem, hogy olcsó, hanem egyenesen ingyenes megoldást kínál a felfrissülésre!

Hogy is van ez?

gazdaságos kerti zuhanyok nem kínálnak zsákba macskát. Csak meleget. Pontosabban meleg vizet. Mégpedig úgy, hogy ez semmilyen kiadással nem jár együtt. Ez óriási előny, különösen manapság, amikor a legtöbben megpróbálják lefaragni az áramfogyasztás generálta költségeket. De nézzük meg közelebbről, hogy mindez mit is jelent a gyakorlatban!

Süt ránk és a zuhanyzóra a napsugár!

Az ALU szolár zuhany egy roppantul egyszerű, egyúttal mégis nagyszerűen működő technológia. Lényegében egy napkollektorral üzemelő tartályról beszélünk, ami ha fel van töltve vízzel, akkor a kellő hőfok elérése nem a fűtésnek, hanem a nap erejének köszönhető. A napenergia hasznosításának hála ez a típusú kerti zuhany semmiféle egyéb energiaforrást nem igényel, innentől kezdve bárhova telepíthető. Akár olyan tanyákra vagy földekre is, ahol nincsen áramellátás. Ez nemcsak azért jó hír, mert ilyen módon az üzemeltetési költségek nullára redukálhatóak – egyedül a vízfelhasználás az, ami mérvadó jelen esetben –, hanem azért is, mert a közbenjárásával nagyfokú szabadság élhető meg.

A zuhanyozás ezek után nem luxus?

Nem, az olcsó zuhany nem délibáb, ami nyáron a távolban felsejlik, mint lehetőség, aztán köddé is válik. A rendszer pillanatok alatt beszerezhető, ráadásul nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a bekerülési költségek kimagaslóan kedvezőek. Csak egyetlen egyszer kell megvásárolni a szerkezetet, s ezek után akár nap, mint nap élvezhetőek a benne összpontosuló, felfrissülést hozó előnyök.

Honnan érdemes vásárolni?

www.hawaj.hu az a forrás, amire megéri hagyatkozni. Hogy miért? Azért, mert a készlet óriási, a választék tehát adott, így az egyéni igényekhez mért beszerzés könnyedén, gyorsan, és ami talán a legjobb hír, pénztárcabarát módon megvalósítható.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...