1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

A Nagy Tévedés vagy a Nagy Ő?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nemcsak annak segítéségével tudod megítélni, mennyire komolyak egy férfi szándékai, hogy figyel-e rád, hanem a figyelem minőségével is. A komoly szándékú férfi őszintén és nyíltan beszél. Felhív a munkahelyéről és késő este is keres. Egyre gyakrabban akar majd beszélgetni veled egyre érdekesebb, személyesebb dolgokról.

A Nagy Tévedés vagy a Nagy Ő

Nemcsak arról mesél, mi történt vele legutoljára, hanem a családjáról is. Talán még azt is megemlíti, hogy szeretné, ha te is találkoznál velük. Beszélgetéseitek minősége árulkodik arról, hogy komolyabb kapcsolat kezd kibontakozni közöttetek.

Amikor mélyek az érzelmeink egy nő iránt, kedvesünk központi szerepet kap életükben. Ellentétben azzal, hogy a „per-pillanat-jó-lesz” lánnyal akkor találkozunk, amikor ezt kényelmesnek tartjuk, időt szánunk arra a nőre, akivel komolyabb kapcsolatot szeretnénk. Nem számít, mennyire vagyunk elfoglaltak, szeretnénk tartalmasán tölteni vele az időt. Ez gyakran azt jelenti, előre kell terveznünk, nem az utolsó percben betuszkolnunk időbeosztásunkba.

Máshogy is helyezzük őt a középpontba. Amikor valami nincs rendben az egészségével, felhívjuk, hogy van, mit mondott az orvos, miben tudnánk segíteni. Tényleg törődünk vele, és ki is mutatjuk. Ugyanúgy, ha van egy fontos állásinterjúja, vagy a felvételi eredményét várja, vele vagyunk, támogatjuk, aggódunk érte, szurkolunk neki. Íme, egy másik módszer, hogy megmondhasd, vajon lát-e benned lehetőséget arra, hogy komoly kapcsolata legyél:

1 – Kezdi elveszteni a szex iránti érdeklődését?

Akkor lehet, hogy „per-pillanat-jó-lesz” lánynak tart. Egy idő után, elmegy a kedvünk attól, hogy olyan lánnyal feküdjünk le, akit nem igazán kedvelünk. Sok nő nem veszi észre, hogy a férfiak a finom szexuális rezdüléseket is érzékelik, pedig ez így van. Előbb vagy utóbb, nem számít mennyire erotikus kisugárzású egy nő vagy mennyire esett jól vele a szex az elején, végül, ha nem szeretjük igazából, a szex minősége egyre rosszabb lesz.

2 – A nőkhöz hasonlón, mi is érzünk szexuális undort.

Amikor olyanokkal fekszünk le, akik iránt nem sokat érzünk, a végén – akár egy hét, egy hónap vagy félév múlva – ezek az érzések felerősödnek. Leküzdhetetlen nemi vágyat érzünk, de eszünk ellentmond. Végül nem lesz kedvünk szeretkezni, és megpróbáljuk mindenáron elkerülni. Fáradtságot színlelünk; úgy teszünk, mintha aludnánk. Amikor a lány megpróbál minket felizgatni, fészkelődünk vagy mozdulatlanul fekszünk. Amikor olyan nővel vagyunk, akit igazán szeretünk, azzal a minőségi szex minőségi szex marad.

Azzal, hogy felméred figyelme minőségét, fel tudod mérni veled kapcsolatos szándékait is. Ha meg tudsz szabadulni azoktól a férfiaktól, akik nem éreznek irántad komolyan, esélyt adsz magadnak, hogy sokkal ígéretesebb kapcsolatokba kezdjél.

Egyengesd a Nagy Ő útját

Amikor hosszú távú kapcsolatra látsz esélyt, szükséges, hogy sokat legyetek együtt. Úgy látjuk, hogy a kapcsolatok általában ezen a ponton ostoba okokból mennek szét, legtöbbször azért, mert a férfiak és a nők is annyira el vannak foglalva azzal, hogy védelmezzék önmagukat, játsszanak egymással és rejtegessék valódi érzelmeiket, hogy elrejtik azt is, mennyire fontos számukra, hogy kedvesek legyenek egymással.

 

forrás: Delina

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...