29.1 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

A Nagy Ő Annabella kitálalt: ezt érzi most a kikosarazott nő Tóth Dávid iránt

Dátum:

Megosztás:

Mindenkit megdöbbentett, hogy a Nagy Ő-ben Tóth Dávid a nála jóval fiatalabb Laurát választotta Annabella helyett. Az utolsóként kieső nő most elárulta, hogyan élte meg Dávid döntését és azt is, mit érez most, hogy visszanézte a műsort.

Lovas Annabellát csak egy hajszál választotta el attól, hogy Tóth Dávid őt válassza a Nagy Ő-ben, ám a kajakos végül a mindössze 24 éves Laurát választotta, akivel, mint kiderült, azóta már nincsenek együtt.
Most azonban Annabella elárulta, hogy visszanézve a műsort már nagyon is örül annak, hogy így alakultak a dolgok sőt, azt is megosztotta, miért érzi úgy, hogy igazából ő nyert.– Mérhetetlenül csalódott voltam. Olyan volt ez nekem, mint egy szakítás. Az első időkben gyászoltam a kapcsolatunkat, én tényleg az utolsó pillanatig hittem benne, hogy Dáviddal ez tényleg örökké tarthat. Hittem abban, hogy tényleg ő lehet számomra a Nagy Ő. Visszanézve a műsort azonban kicsit elgondolkodtam azon, hogy valóban sikeres lett volna-e a kapcsolatunk? Nem értettem egyet a döntésével sok esetben, és őszintén el is gondolkodtam azon egy-két alkalommal, hogy tényleg ő az az ember, aki mellett biztonságban érezhetném magam. Remélem, boldogok lesznek Laurával, és akármennyire is nem én nyertem el a szívét, ennek így kellett lennie. Ha akár csak egy pici kétsége is volt velem kapcsolatban Dávidnak, akkor örülök, hogy nem engem, hanem Laurát választottamondta a Borsnak Annabella, majd elárulta, hogy ugyan vesztesként került ki a műsorból, mégis győztesnek érzi magát.
– Nem Dávid szerelme volt az egyetlen nyereménye ennek a műsornak. Evelinnel és Rebekával azóta is jó barátok maradtunk. Élményeket, barátságot és a nézőktől hatalmas szeretetet kaptam a műsor miatt, amit nagyon jó olvasni és visszaemlékezni az ott töltött percekre. A stáb, a lányok és még Dávid is egy csodás emléket adtak nekem a műsorral. Forgatás alatt sokkal jobban megismertem magam és úgy remélem lesz még lehetőségem szerepelni – mesélte Annabella.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Itt a hétvégi horoszkópod, ettől kell óvakodnod…

Furcsa események követik majd egymást. Kos: (március 21. - április 20.) Meglehetősen nehezen viselheti a következő pár napot, és valójában...

Karácsony Gergely: a csütörtöki kormánydöntéssel az egész ország alatt vágják a fát

Az energiaválság megoldása a felelős energiapolitika, a megújuló energiaforrások használata, és nem az erdők kivágása – írta a főpolgármester...

Miniszterelnökünk részvétét fejezte ki táviratban..

Lesodródott az autópályáról, majd a falnak ütközött egy lengyel busz szombaton hajnalban Horvátországban, a balesetben 12 ember életét...

A magyar kormány megtesz mindent a magyarok biztonsága érdekében – videó

A magyar kormány megtesz mindent - videó itt hirmagazin.eu
facebook